تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
ادیب_3
ادیب_4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۸۵۷۸۵۱
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۶
۸۳۷۱
میگو نارگیلی سوخاری لایه بیرونیش برشته و داخل آن آبدار است. این میگوی برشته خوشمزه همراه با یک سس ساده که تنها از دو ماده تشکیل شده، طعم میگوی نارگیلی را دلپذیرتر می‌کند.

برترین‌ها - ترجمه از زهرا موسوی: میگو نارگیلی سوخاری لایه بیرونیش برشته و داخل آن آبدار است. این میگوی برشته خوشمزه همراه با یک سس ساده که تنها از دو ماده تشکیل شده، طعم میگوی نارگیلی را دلپذیرتر می‌کند.

میگو یک غذای دریایی خوشمزه و البته بسیار پرکاربرد است از قلیه میگو گرفته تا میگو پلو و انواع میگو‌های سوخاری با طعم‌های مختلف، حتی می‌توان میگو را خرد کرد و با آن انواع کتلت یا کوکو را درست کرد. پیتزای میگو هم عالی است. اما میگوی نارگیلی یکی از آن دستورالعم‌های دوست داشتنی و خوشمزه‌ای ست که حتی کسانی را هم که میگو دوست ندارند، اما عاشق نارگیل هستند، راضی خواهد کرد.

تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

چه میگویی برای میگوی نارگیلی مناسب است؟

برای درست کردن این مدل میگوی طعم دار بهتر است که میگویی استفاده کنید که نه چندان درشت و نه خیلی ریز باشد. میگویی که خیلی درشت باشد مغز پخت نخواهد شد و میگوی خیلی ریز هم سریع خشک و سوخته می‌شود. برای درست کردن این غذا شما باید پوست میگو را بکنید، اما دم آن را نگه دارید، چون برای سرخ کردن آن و داشتن یک دسته موقع برداشتن و بلند کردن میگو برای خوردن لازم است.

 

برای نارگیل می‌توانید مقداری نارگیل را رنده کنید و در صورت دلخواه مقداری شکر به آن اضافه کنید. در صورت شیرین کردن مزه غذای شما بیشتر شبیه به غذا‌های استوایی خواهد شد. از نارگیل خشک آماده استفاده نکنید، چون اصلا مناسب نیست.

مواد لازم برای میگوی نارگیلی سوخاری

  • میگوی بزرگ: ۴۵۰ گرم پوست گرفته همراه با دم
  • آرد همه کاره: ۳۱ گرم
  • پودر سیر: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد زده شده
  • نارگیل رنده شده شیرین: ۱۳۵ گرم
  • خرده نان: ۳۰ گرم
  • روغن زیتون سبک یا روغن نارگیل: به میزان لازم برای سرخ کردن
  • برش‌های لیمو: ۱ عدد برای سرو
  • مواد لازم برای سس همراه میگو
  • سس چیلی شیرین: ۶۳ گرم
  • سس زردآلو یا مربای زردآلو: ۸۵ گرم

تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

طرز تهیه

۱. میگو را با آب سرد شسته و با حوله کاغذی خشک کنید.

۲. ۳ تا کاسه با عمق کم را آماده کنید. در اولی ۱/۴ پیمانه آرد، ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک بریزید بهم بزنید. در کاسه دوم، ۲ عدد تخم مرغ را ریخته، با چنگال بهم بزنید. در کاسه سوم، ۱/۲ پیمانه نارگیل درشت رنده شده و ۱/۲ پیمانه آرد خرده نان بریزید.

۳. میگو را در آرد بزنید، سپس در تخم مرغ زده شده غوطه ور کنید و نهایتا در ترکیب خرده نان و نارگیل رنده شده بزنید. سپس آن را توی یک بشقاب پهن بگذارید. این کار را با سایر میگو‌ها انجام دهید. وقتی همه میگو‌ها مواد زده شدند، آن‌ها را در یخچال بگذارید تا بعدا آن‌ها را درست کنید.

۴. برای سرخ کردن میگوها، یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط گاز بگذارید و روغن کافی در آن بریزید تا کف آن را به طور کامل بپوشاند (حدود ۱/۴ اینچ ارتفاع داشته باشد). وقتی که روغن داغ شد، میگو را در روغن بگذارید و حدود ۲ دقیقه هر طرف میگو را سرخ کنید تا موقعی که طلایی قهوه‌ای شود و کل میگو پخته و داخل آن صورتی شود. موقع سرخ کردن بین آن‌ها فاصله بگذارید و در این مدت درب ماهیتابه را نگذارید.

۵. ۱/۴ پیمانه سس چیلی شیریت را با ۱/۴ زردآلوی پخته یا مربای زردآلو با هم ترکیب کنید. موقع سرو کردن میگو را داخل دیپ (سس) بزنید و در صورت دلخواه موقع خوردن مقداری آب لیموی تازه روی آن بریزید.

تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

نکته:

میگوی نارگیلی سوخاری را می‌توان به عنوان پیش غذا یا به عنوان یک فینگرفود استفاده کرد. این غذا مورد توجه کودکان قرار خواهد گرفت.

تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

منبع: natasha'skitchen

زهرا موسوی
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
France
04:15 - 1398/02/29
به به بالاخره یه رسپی متفاوت
Iran, Islamic Republic of
13:16 - 1398/02/29
هم از میگو بدم میاد هم از نارگیل
پاسخ ها
دختر ترک
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
میگو و نارگیل زیاد بد نیست ولی وقتی قاتی میکنی چی میشه دیگه خدا میدونه/:
United States
09:57 - 1398/05/15
میگو ِغذای بسیار لذیذ دریایی هست و من انرا لای پلو وقلیه انرا بسیار دوست دارم بعد سوخاری البته چون جنوبی هستم خیلی استفاده میکتیم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
اورانوس_فوتر2
قالیشویی بانو_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
فنی آتل_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر
پارسیان طب - فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
تنورستان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
دکتر لاجوردی_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر