تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
زمردی_داخلی1
سفیر بار ساقدوش_1
کلاسینو_1
لاله زار مال_1
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر نداف کرمانی 1
سفیر بار ساقدوش_3
لاله زار مال_3
ریزخور_3
کلاسینو_3
زمردی_داخلی3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر نداف کرمانی 3
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
زمردی_داخلی4
سفیر بار ساقدوش_4
لاله زار مال_4
کلاسینو_4
دکتر نداف کرمانی 4
زمردی_داخلی2
اپیلاسیون نانا 2
سفیر بار ساقدوش_2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی 2
کلاسینو_2
ریزخور_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۸۵۷۸۵۱
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۶
۸۲۱۹
میگو نارگیلی سوخاری لایه بیرونیش برشته و داخل آن آبدار است. این میگوی برشته خوشمزه همراه با یک سس ساده که تنها از دو ماده تشکیل شده، طعم میگوی نارگیلی را دلپذیرتر می‌کند.

برترین‌ها - ترجمه از زهرا موسوی: میگو نارگیلی سوخاری لایه بیرونیش برشته و داخل آن آبدار است. این میگوی برشته خوشمزه همراه با یک سس ساده که تنها از دو ماده تشکیل شده، طعم میگوی نارگیلی را دلپذیرتر می‌کند.

میگو یک غذای دریایی خوشمزه و البته بسیار پرکاربرد است از قلیه میگو گرفته تا میگو پلو و انواع میگو‌های سوخاری با طعم‌های مختلف، حتی می‌توان میگو را خرد کرد و با آن انواع کتلت یا کوکو را درست کرد. پیتزای میگو هم عالی است. اما میگوی نارگیلی یکی از آن دستورالعم‌های دوست داشتنی و خوشمزه‌ای ست که حتی کسانی را هم که میگو دوست ندارند، اما عاشق نارگیل هستند، راضی خواهد کرد.

تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

چه میگویی برای میگوی نارگیلی مناسب است؟

برای درست کردن این مدل میگوی طعم دار بهتر است که میگویی استفاده کنید که نه چندان درشت و نه خیلی ریز باشد. میگویی که خیلی درشت باشد مغز پخت نخواهد شد و میگوی خیلی ریز هم سریع خشک و سوخته می‌شود. برای درست کردن این غذا شما باید پوست میگو را بکنید، اما دم آن را نگه دارید، چون برای سرخ کردن آن و داشتن یک دسته موقع برداشتن و بلند کردن میگو برای خوردن لازم است.

 

برای نارگیل می‌توانید مقداری نارگیل را رنده کنید و در صورت دلخواه مقداری شکر به آن اضافه کنید. در صورت شیرین کردن مزه غذای شما بیشتر شبیه به غذا‌های استوایی خواهد شد. از نارگیل خشک آماده استفاده نکنید، چون اصلا مناسب نیست.

مواد لازم برای میگوی نارگیلی سوخاری

  • میگوی بزرگ: ۴۵۰ گرم پوست گرفته همراه با دم
  • آرد همه کاره: ۳۱ گرم
  • پودر سیر: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد زده شده
  • نارگیل رنده شده شیرین: ۱۳۵ گرم
  • خرده نان: ۳۰ گرم
  • روغن زیتون سبک یا روغن نارگیل: به میزان لازم برای سرخ کردن
  • برش‌های لیمو: ۱ عدد برای سرو
  • مواد لازم برای سس همراه میگو
  • سس چیلی شیرین: ۶۳ گرم
  • سس زردآلو یا مربای زردآلو: ۸۵ گرم

تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

طرز تهیه

۱. میگو را با آب سرد شسته و با حوله کاغذی خشک کنید.

۲. ۳ تا کاسه با عمق کم را آماده کنید. در اولی ۱/۴ پیمانه آرد، ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک بریزید بهم بزنید. در کاسه دوم، ۲ عدد تخم مرغ را ریخته، با چنگال بهم بزنید. در کاسه سوم، ۱/۲ پیمانه نارگیل درشت رنده شده و ۱/۲ پیمانه آرد خرده نان بریزید.

۳. میگو را در آرد بزنید، سپس در تخم مرغ زده شده غوطه ور کنید و نهایتا در ترکیب خرده نان و نارگیل رنده شده بزنید. سپس آن را توی یک بشقاب پهن بگذارید. این کار را با سایر میگو‌ها انجام دهید. وقتی همه میگو‌ها مواد زده شدند، آن‌ها را در یخچال بگذارید تا بعدا آن‌ها را درست کنید.

۴. برای سرخ کردن میگوها، یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط گاز بگذارید و روغن کافی در آن بریزید تا کف آن را به طور کامل بپوشاند (حدود ۱/۴ اینچ ارتفاع داشته باشد). وقتی که روغن داغ شد، میگو را در روغن بگذارید و حدود ۲ دقیقه هر طرف میگو را سرخ کنید تا موقعی که طلایی قهوه‌ای شود و کل میگو پخته و داخل آن صورتی شود. موقع سرخ کردن بین آن‌ها فاصله بگذارید و در این مدت درب ماهیتابه را نگذارید.

۵. ۱/۴ پیمانه سس چیلی شیریت را با ۱/۴ زردآلوی پخته یا مربای زردآلو با هم ترکیب کنید. موقع سرو کردن میگو را داخل دیپ (سس) بزنید و در صورت دلخواه موقع خوردن مقداری آب لیموی تازه روی آن بریزید.

تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

نکته:

میگوی نارگیلی سوخاری را می‌توان به عنوان پیش غذا یا به عنوان یک فینگرفود استفاده کرد. این غذا مورد توجه کودکان قرار خواهد گرفت.

تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

منبع: natasha'skitchen

زهرا موسوی
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
France
04:15 - 1398/02/29
به به بالاخره یه رسپی متفاوت
Iran, Islamic Republic of
13:16 - 1398/02/29
هم از میگو بدم میاد هم از نارگیل
پاسخ ها
دختر ترک
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
میگو و نارگیل زیاد بد نیست ولی وقتی قاتی میکنی چی میشه دیگه خدا میدونه/:
United States
09:57 - 1398/05/15
میگو ِغذای بسیار لذیذ دریایی هست و من انرا لای پلو وقلیه انرا بسیار دوست دارم بعد سوخاری البته چون جنوبی هستم خیلی استفاده میکتیم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
خرید باکس 3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
عارفی_3
سوییچ ایران_3
دکتر نائبی_4
عارفی_4
خرید باکس 4
شیرآلات زمانی_4
سوییچ ایران_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
خرید باکس 2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
عارفی_2
شیرآلات زمانی_2
سوییچ ایران_2
دکتر نائبی_2
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کلینیک النا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
فنی آتل_فوتر