جوجه کباب با سس عالی و طعم و رنگی بی‌نظیر
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
لایکو_1
سمپاشی امحا_1
لایکو_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
سمپاشی امحا_3
لایکو_4
سمپاشی امحا_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
سمپاشی امحا_2
لایکو_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۸۷۴۴۱۲
۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۹
۶۷۵۳۵
جوجه کباب در سسی عالی حاوی ماست، لیمو، سیر و ادویه‌ها طعمی شگفت‌انگیز دارد و تلفیقی از طعم‌های خوشمزه است.

برترین‌ها: جوجه کباب در سسی عالی حاوی ماست، لیمو، سیر و ادویه‌ها طعمی شگفت انگیز دارد و تلفیقی از طعم‌های خوشمزه است. ماست یک ماده غلیظ است که پایه سس را تشکیل می‌دهد و با افزودن آبلیمو و روغن زیتون، سس کباب درست می‌شود. این ترکیب گوشت را نرم می‌کند و افزودن ادویه‌ها به آن، طعم آن را فوق العاده می‌کند.

جوجه کباب یکی از مشهورترین غذا‌های ایرانی است که البته نه تنها در کشور ما بلکه در کل منطقه خاورمیانه پرطرفدار است. این غذای خوشمزه با انواع سس‌ها و طعم‌های مختلف درست می‌شود. دستورالعم‌های مختلفی برای درست کردن سس جوجه کباب وجود دارد، اما تقریبا پایه آن‌ها شبیه به هم است. سس کباب باعث ترد شدن گوشت می‌شود به همین منظور از آبلیمو که یک ماده اسیدی است برای تجزیه و برای نرم شدن از روغن زیتون استفاده می‌شود. ترکیب سس باید با اندازه‌های مناسب باشد، چون مثلا آبلیمو به تنهایی باعث خشک شدن کباب می‌شود. ادویه‌هایی که در سس استفاده می‌کنید نقش مهمی در عطر و طعم کباب ایفا می‌کنند. فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا بیش از سایرین برای کباب استفاده می‌شوند.

مواد لازم:

  • ماست آب گرفته: ۱ پیمانه
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • پاپریکا: ۲ قاشق چای‌خوری
  • زیره: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • دارچین: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
  • فلفل‌قرمز خشک: ۱ قاشق چای‌خوری خرد شده
  • لیموترش: ۱ عدد
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ و ۳/۴ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چای‌خوری (تازه آسیاب شده)
  • سیر: ۵ حبه رنده شده
  • گوشت بدون استخوان و پوست: ۱ کیلو
  • پیاز قرمز: ۱ عدد بزرگ

جوجه کباب با سسی عالی و طعم و رنگی بی نظیر

دستورالعمل:

۱. ابتدا پوست لیموترش را رنده کرده و آب آن را بگیرید. در کاسه‌ای با اندازه مناسب، ماست، روغن زیتون، پاپریکا، زیره، دارچین، فلفل قرمز خرد شده، رنده پوست لیمو، آب لیمو، نمک، فلفل و سیر را بریزید.

جوجه کباب با سسی عالی و طعم و رنگی بی نظیر

۲. مواد را خوب بهم بزنید تا یکدست شوند. در صورتی که دوست ندارید تند باشد، می‌توانید فلفل قرمز را به نصف کاهش دهید.

جوجه کباب با سسی عالی و طعم و رنگی بی نظیر

۳. حالا برای آماده کردن مرغ، ابتدا چربی‌های اطراف آن را بوسیله قیچی آشپزخانه یا چاقوی مخصوص فیله ببرید. پوست، استخوان و کلیه بخش‌های اضافی را باید جدا کرد. استفاده از قیچی آشپزخانه مناسب به مرابت بهتر از چاقو است.

جوجه کباب با سسی عالی و طعم و رنگی بی نظیر

۴. با استفاده از قیچی، گوشت را به قطعات کوچک ببرید. سعی کنید قطعات نه خیلی نازک نه خیلی ضخیم باشند تا نه زود بسوزند و نه نیم پز شوند. گوشت‌های خرد شده را روی سیخ بزنید. به این صورت که بین هر دو یا سه تکه گوشت یک قطعه پیاز که درشت خرد کردید، بگذارید. می‌توانید از فلفل سبز هم استفاده کنید.

جوجه کباب با سسی عالی و طعم و رنگی بی نظیر

۵. یک سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید، سیخ‌های کباب را داخل آن بچینید. سپس مواد مزه دار کننده گوشت را با قاشق روی همه سیخ‌ها بریزید یا با برس آشپزی روی آن‌ها برس بکشید، طوری که روی کل گوشت‌ها را بگیرد. روی سینی را با پلاستیک بپوشانید و به مدت حداقل ۸ ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال بگذارید. اگر هم بیشتر شود باز هم بهتر است.

جوجه کباب با سسی عالی و طعم و رنگی بی نظیر

۶. برای کباب کردن آن‌ها هم می‌توان از کباب پز و هم از زغال استفاده کرد. در صورتی که می‌خواهید از کباب پز و یا گریل استفاده کنید روی توری گریل را روغن بزنید سپس کباب‌ها را بگذارید تا برشته و طلایی شوند. رنگ آن به سمت طلایی قهوه‌ای باشد. از آنجایی که سس روی گوشت‌ها یک لایه ضخیم روی آن می‌سازد، کباب شدن آن بیشتر از گوشت بدون سس، طول می‌کشد.

جوجه کباب با سسی عالی و طعم و رنگی بی نظیر

۷. کباب را با برنج یا نان سرو کنید.

جوجه کباب با سسی عالی و طعم و رنگی بی نظیر

نکات مهم

  • ماست شما باید از نوع ماست با شیر کامل باشد.
  • مواد دیگری که می‌توانید به سس اضافه کنید عبارتند از: زردچوبه، گلپر پودر شده و پودر پیاز
  • سس زدن به گوشت باعث می‌شود لایه ضخیمی روی گوشت ایجاد شود به طوری که بیرون آن پخته و ظاهری سوخته دارد، اما داخل آن هنوز نپخته است به این منظور، برای اینکه کباب‌ها نسوزند سعی کنید از شعله ملایم استفاده کنید و کباب‌ها با زغال یا شعله گریل، فاصله داشته باشند. البته بعضی افراد هم قبل از گذاشتن سیخ روی منقل مقداری آن‌ها را می‌تکانند تا سس اضافه خارج شود.
  • از روغن زیتون بدون بو استفاده کنید، چون بوی روغن زیتون فوق بکر در کباب کاملا مشخص می‌شود.

منبع: onceuponchef

زهرا موسوی
انتشار یافته: 8
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
13:44 - 1398/03/26
ماست یک ترکیب غلیظ است!!!! ممنون برای معرفی ماست
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۶
نوشته ماده غلیظ نه ترکیب غلیط.
Iran, Islamic Republic of
22:45 - 1398/03/26
هرکبابی روی منقل لذیذه چون چربی کباب دود تولیدمیکنه خودش یه طعم دهندست، یخده آبلیمو نمک و فلفل سیاه بره توخوردش حرف نداره چون طعم واقعی گوشت حیفه محو بشه تواین همه مواد، کباب صحرایی و سرپایی،ببخشید البته!
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۷
آبلیمو به تنهایی خشکش نمیکنه؟
Iran, Islamic Republic of
10:39 - 1399/02/04
واقعا کباب باید فقط تنها بدون هیچ چیزی کباب بشه فقط سیخ با گوشت
بوی اصلی کباب
وقتی اماده شد همراه با لیمو یا ماست و سبزی و برنج .. خورده شو
پاسخ ها
مهدی تاراج
United Arab Emirates
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
اون برای کباب گوشت قرمز مخصوصا گوشت بره نه کباب مرغ
Iran, Islamic Republic of
22:36 - 1399/02/04
ما با همین روش درست کردیم عالی شد ممنون از شما
United Arab Emirates
13:49 - 1399/07/03
ماست چکیده بهترین نوع ماست هست. چون ک آب موجود در ماست گرفته میشه و جوجه کباب باید بدون هیچ آبی باشد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_1
استخدام_3
سفیر بار ساقدوش_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_4
سفیر بار ساقدوش_2
اپیلاسیون نانا 2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
ایرانیان- فوتر موبایل222
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
کیان برنا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
کیان برنا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر