جاباما
۸۷۴۴۱۲
۸ نظر
۶۳۲۹
۸ نظر
۶۳۲۹
پ

جوجه کباب با سس عالی و طعم و رنگی بی‌نظیر

جوجه کباب در سسی عالی حاوی ماست، لیمو، سیر و ادویه‌ها طعمی شگفت‌انگیز دارد و تلفیقی از طعم‌های خوشمزه است.

برترین‌ها: جوجه کباب در سسی عالی حاوی ماست، لیمو، سیر و ادویه‌ها طعمی شگفت انگیز دارد و تلفیقی از طعم‌های خوشمزه است. ماست یک ماده غلیظ است که پایه سس را تشکیل می‌دهد و با افزودن آبلیمو و روغن زیتون، سس کباب درست می‌شود. این ترکیب گوشت را نرم می‌کند و افزودن ادویه‌ها به آن، طعم آن را فوق العاده می‌کند.

جوجه کباب یکی از مشهورترین غذا‌های ایرانی است که البته نه تنها در کشور ما بلکه در کل منطقه خاورمیانه پرطرفدار است. این غذای خوشمزه با انواع سس‌ها و طعم‌های مختلف درست می‌شود. دستورالعم‌های مختلفی برای درست کردن سس جوجه کباب وجود دارد، اما تقریبا پایه آن‌ها شبیه به هم است. سس کباب باعث ترد شدن گوشت می‌شود به همین منظور از آبلیمو که یک ماده اسیدی است برای تجزیه و برای نرم شدن از روغن زیتون استفاده می‌شود. ترکیب سس باید با اندازه‌های مناسب باشد، چون مثلا آبلیمو به تنهایی باعث خشک شدن کباب می‌شود. ادویه‌هایی که در سس استفاده می‌کنید نقش مهمی در عطر و طعم کباب ایفا می‌کنند. فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا بیش از سایرین برای کباب استفاده می‌شوند.

مواد لازم:

  • ماست آب گرفته: ۱ پیمانه
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • پاپریکا: ۲ قاشق چای‌خوری
  • زیره: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • دارچین: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
  • فلفل‌قرمز خشک: ۱ قاشق چای‌خوری خرد شده
  • لیموترش: ۱ عدد
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ و ۳/۴ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چای‌خوری (تازه آسیاب شده)
  • سیر: ۵ حبه رنده شده
  • گوشت بدون استخوان و پوست: ۱ کیلو
  • پیاز قرمز: ۱ عدد بزرگ

جوجه کباب با سس عالی و طعم و رنگی بی‌نظیر

دستورالعمل:

۱. ابتدا پوست لیموترش را رنده کرده و آب آن را بگیرید. در کاسه‌ای با اندازه مناسب، ماست، روغن زیتون، پاپریکا، زیره، دارچین، فلفل قرمز خرد شده، رنده پوست لیمو، آب لیمو، نمک، فلفل و سیر را بریزید.

جوجه کباب با سس عالی و طعم و رنگی بی‌نظیر

۲. مواد را خوب بهم بزنید تا یکدست شوند. در صورتی که دوست ندارید تند باشد، می‌توانید فلفل قرمز را به نصف کاهش دهید.

جوجه کباب با سس عالی و طعم و رنگی بی‌نظیر

۳. حالا برای آماده کردن مرغ، ابتدا چربی‌های اطراف آن را بوسیله قیچی آشپزخانه یا چاقوی مخصوص فیله ببرید. پوست، استخوان و کلیه بخش‌های اضافی را باید جدا کرد. استفاده از قیچی آشپزخانه مناسب به مرابت بهتر از چاقو است.

جوجه کباب با سس عالی و طعم و رنگی بی‌نظیر

۴. با استفاده از قیچی، گوشت را به قطعات کوچک ببرید. سعی کنید قطعات نه خیلی نازک نه خیلی ضخیم باشند تا نه زود بسوزند و نه نیم پز شوند. گوشت‌های خرد شده را روی سیخ بزنید. به این صورت که بین هر دو یا سه تکه گوشت یک قطعه پیاز که درشت خرد کردید، بگذارید. می‌توانید از فلفل سبز هم استفاده کنید.

جوجه کباب با سس عالی و طعم و رنگی بی‌نظیر

۵. یک سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید، سیخ‌های کباب را داخل آن بچینید. سپس مواد مزه دار کننده گوشت را با قاشق روی همه سیخ‌ها بریزید یا با برس آشپزی روی آن‌ها برس بکشید، طوری که روی کل گوشت‌ها را بگیرد. روی سینی را با پلاستیک بپوشانید و به مدت حداقل ۸ ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال بگذارید. اگر هم بیشتر شود باز هم بهتر است.

جوجه کباب با سس عالی و طعم و رنگی بی‌نظیر

۶. برای کباب کردن آن‌ها هم می‌توان از کباب پز و هم از زغال استفاده کرد. در صورتی که می‌خواهید از کباب پز و یا گریل استفاده کنید روی توری گریل را روغن بزنید سپس کباب‌ها را بگذارید تا برشته و طلایی شوند. رنگ آن به سمت طلایی قهوه‌ای باشد. از آنجایی که سس روی گوشت‌ها یک لایه ضخیم روی آن می‌سازد، کباب شدن آن بیشتر از گوشت بدون سس، طول می‌کشد.

جوجه کباب با سس عالی و طعم و رنگی بی‌نظیر

۷. کباب را با برنج یا نان سرو کنید.

جوجه کباب با سس عالی و طعم و رنگی بی‌نظیر

نکات مهم

  • ماست شما باید از نوع ماست با شیر کامل باشد.
  • مواد دیگری که می‌توانید به سس اضافه کنید عبارتند از: زردچوبه، گلپر پودر شده و پودر پیاز
  • سس زدن به گوشت باعث می‌شود لایه ضخیمی روی گوشت ایجاد شود به طوری که بیرون آن پخته و ظاهری سوخته دارد، اما داخل آن هنوز نپخته است به این منظور، برای اینکه کباب‌ها نسوزند سعی کنید از شعله ملایم استفاده کنید و کباب‌ها با زغال یا شعله گریل، فاصله داشته باشند. البته بعضی افراد هم قبل از گذاشتن سیخ روی منقل مقداری آن‌ها را می‌تکانند تا سس اضافه خارج شود.
  • از روغن زیتون بدون بو استفاده کنید، چون بوی روغن زیتون فوق بکر در کباب کاملا مشخص می‌شود.

منبع: onceuponchef

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 8/8 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      ماست یک ترکیب غلیظ است!!!! ممنون برای معرفی ماست

      پاسخ ها

      • بدون نام

        نوشته ماده غلیظ نه ترکیب غلیط.

    • بدون نام

      هرکبابی روی منقل لذیذه چون چربی کباب دود تولیدمیکنه خودش یه طعم دهندست، یخده آبلیمو نمک و فلفل سیاه بره توخوردش حرف نداره چون طعم واقعی گوشت حیفه محو بشه تواین همه مواد، کباب صحرایی و سرپایی،ببخشید البته!

      پاسخ ها

      • بدون نام

        آبلیمو به تنهایی خشکش نمیکنه؟

    • بدون نام

      واقعا کباب باید فقط تنها بدون هیچ چیزی کباب بشه فقط سیخ با گوشت
      بوی اصلی کباب
      وقتی اماده شد همراه با لیمو یا ماست و سبزی و برنج .. خورده شو

      پاسخ ها

      • مهدی تاراج

        اون برای کباب گوشت قرمز مخصوصا گوشت بره نه کباب مرغ

    • روناک

      ما با همین روش درست کردیم عالی شد ممنون از شما

    • مهدی تاراج

      ماست چکیده بهترین نوع ماست هست. چون ک آب موجود در ماست گرفته میشه و جوجه کباب باید بدون هیچ آبی باشد.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج