شكوفه كره بادام‌زميني
۸۷۵
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۸
۳۰۷۴۵۱
شيريني‌هايي براي اين روزها ، متفاوت، ر احت، خوش‌طعم



مواد لازم :

  • روغن جامد: يك دوم فنجان
  • كره بادام‌زميني: يك‌دوم فنجان
  • شكر: يك‌دوم فنجان
  • شكر قهوه‌اي: يك دوم فنجان
  •  بيكينگ‌پودر: يك قاشق مرباخوري
  • جوش شيرين: يك‌هشتم قاشق مرباخوري
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • شير: 2 قاشق غذاخوري
  • وانيل: مقداري
  • آرد: يك و سه‌چهارم فنجان
  • شكر: يك‌چهارم فنجان
  • شكلات شير كاكائويي: 50 عدد



روش تهیه :

فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم كنيد. روغن و كره را 30 ثانيه با سرعت زياد همزن بزنيد. يك دوم فنجان شكر، شكر قهوه‌اي، بيكينگ‌پودر و جوش شيرين را اضافه كنيد و بزنيد تا مخلوط شوند. تخم‌مرغ، وانيل و شير را هم اضافه كنيد. تا جايي كه ممكن است آرد را با همزن مخلوط كنيد. بقيه آرد را هم بريزيد تا خمير آماده شود. خمير را به شكل توپ‌هايي به اندازه گردو (دايره‌اي به قطر
3 سانتي‌متر) در آوريد. در شكر بغلتانيد و به فاصله 5 سانت در سيني بچينيد. 10 تا 12 دقيقه در فر بگذاريد تا كف شيريني‌ها طلايي شود. فورا شكلات‌ها را وسط شيريني‌ها بگذاريد و فشار دهيد و روي الك سيمي خنك كنيد. (50 عدد)



انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
15:02 - 1390/02/12
من يه روش ديگه رو استفاده مي كردم ولي به نظرم اين خيلي جالبه
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
20:51 - 1390/02/12
besiyal ali ast faghat mikham khahesh konam dastor shirinihaye rejimi ro ham befarmayid.
پاسخ ها
مدیر پایگاه در اولین فرصت دستور پخت شیرینی های رژیمی در سایت قرار می گیرد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج