لازانيا و سـالاد فلفل دلمه‌اي
۸۸۵۰
۱۱ مهر ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۹
۳۹۷۵۹ 
یک وعده غذایی رنگی و خوشمزه
وسايل آشپزي خود را آماده كنيد. يك ماهي‌تابه متوسط را روي گاز قرار دهيد و مقداري روغن سرخ‌كردني داخل آن بريزيد. فلفل‌‌دلمه‌اي‌هاي رنگي را به‌طور مساوي خرد كرده و داخل يك ظرف بريزيد. ريحان‌ها را از برگ جدا كرده و به آن اضافه كنيد.
برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم لازانیا :
  •  پياز خرد شده
  •  سير: 6 حبه
  •  نعنا: يك دسته
  •  خامه
  •  ليمو: يك عدد
  •  پنير پارمزان: 250 گرم
  •  لازانيا: يك بسته
  •  آويشن: 2 قاشق چاي‌خوري
  •  فيله‌مرغ ريز شده: نيم كيلو



مواد لازم سالاد رنگی:
  •  فلفل دلمه‌اي در رنگ‌هاي زرد، سبز، قرمز: 3‌عدد
  •  ريحان: يك دسته
  •  سير پوست كنده: يك عدد
  •  گوجه‌فرنگي بزرگ: 3 عدد
  •  سيب‌زميني پخته شده: يك عدد
  •  نمك و سبزي‌هاي خشك شده:‌ به مقدار لازم
  •  ليموي تازه: يك عدد



مواد لازم ادویه :
  •  روغن زيتون
  • نمك و فلفل سياه



وسايل آشپزي خود را آماده كنيد. يك ماهي‌تابه متوسط را روي گاز قرار دهيد و مقداري روغن سرخ‌كردني داخل آن بريزيد. پيازهاي خرد شده را پس از كمي مكث داخل ماهي‌تابه ريخته و به آرامي هم بزنيد.

  • لازانیا
پياز را كمي تفت دهيد تا طلايي شود. نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد، فيله را خرد كرده و داخل ماهي‌تابه بريزيد. مقداري آب‌جوش به آن اضافه كنيد و منتظر باشيد تا كمي فيله‌ها نرم شوند. فيله‌ها را با پياز مخلوط كرده و پس از 4 دقيقه نعناها را داخل ماهي‌تابه بريزيد و مقدار كمي آويشن را به آن اضافه كنيد. وقت آن رسيده كه حبه‌هاي سير را پوست كنده و درون خامه مخلوط كنيد و داخل موادلازانيا بريزيد. زير گاز را خاموش كرده و مقداري آبليمو را درون ماهي‌تابه بريزيد. مواد اوليه لازانيا آماده شده است، آن را تست كنيد و مطمئن شويد كه ادويه آن كافي است. قابلمه را آب كرده و روي حرارت زياد بگذاريد و كمي نمك درون آن بريزيد. لازانيا را در آب‌جوش ريخته و منتظر بمانيد تا نرم شود. پس از 5 تا 6 دقيقه آن را آبكش كنيد. به ياد داشته باشيد همه آب كه حاوي نشاسته است را دور نريزيد. ورقه‌هاي لازانيا را درون ظرف موردنظر خود چيده و لابه‌لاي آن را با موادي كه آماده كرده‌ايد همراه با پنير پارمزان پر كنيد و روي آن را كمي آب بريزيد تا درخشان شود. آن را به‌مدت 30 تا40 دقيقه داخل فر يا مايكروويو قرار داده تا كاملا طلايي شود.

  • سالاد فلفل دلمه ای
فلفل‌‌دلمه‌اي‌هاي رنگي را به‌طور مساوي خرد كرده و داخل يك ظرف بريزيد. ريحان‌ها را از برگ جدا كرده و به آن اضافه كنيد. سيب‌زميني را در آب‌جوش بگذاريد تا به خوبي پخته شود. گوجه‌فرنگي‌ و سير را ريز كرده و درون ظرف بريزيد. سيب‌زميني پخته شده را به قسمت‌هاي كوچك تقسيم كرده و داخل ظرف بريزيد، به آن كمي ليموي تازه و روغن زيتون اضافه كرده و به هم بزنيد، نمك را فراموش نكنيد و در آخر سبزي‌هاي خشك را روي سالاد بريزيد تا عطر خوبي به خود بگيرد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج