۹۷۷۴۴۳
۷ نظر
۵۰۰۱
۷ نظر
۵۰۰۱
پ

آمادگی ایران برای انتقال تجربیات کرونا به سایر کشور‌ها

رییس کمیته مستندسازی مقابله با کرونا ضمن اشاره به بازدید ۱۱ روزه نمایندگان سازمان بهداشت جهانی از اقدامات کشور ایران در مهار کرونا ویروس، گفت: اعلام کردند که ایران می‌تواند به سایر کشور‌ها کمک کند و اکنون می‌توانیم تجربیاتمان را در اختیار سایر کشور‌ها قرار دهیم.

ایسنا: رییس کمیته مستندسازی مقابله با کرونا ضمن اشاره به بازدید ۱۱ روزه نمایندگان سازمان بهداشت جهانی از اقدامات کشور ایران در مهار کرونا ویروس، گفت: اعلام کردند که ایران می‌تواند به سایر کشور‌ها کمک کند و اکنون می‌توانیم تجربیاتمان را در اختیار سایر کشور‌ها قرار دهیم.

دکتر محمد آسایی در مصاحبه ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران، با بیان اینکه برای مهار بیماری کووید ۱۹ تمام اقدامات تشخیصی در مناطق مرزی، هوایی و زمینی اتخاذ شده است، گفت: تعداد زیادی از مسافران و زائران پاکستانی و افغانستانی هنگام بروز بیماری در حال بازگشت به کشورهایشان بودند و از سوی دیگر هموطنان ما نیز که مسافر این کشور‌ها بودند خواستار بازگشت به ایران بودند که از همان زمان نقاط قرنطینه‌ای در دو طرف مرز‌ها ایجاد شد و افراد در آن نقاط مورد غربالگری قرار می‌گرفتند.

وی افزود: موارد مشکوک بیماری در قرنطینه بررسی می‌شدند و به محض ورود به کشور ثانی مجددا تا ۱۴ روز تحت پیگیری قرار می‌گرفتند و ما در وزارت بهداشت به طور مرتب و منظم با وزارت‌های خارجه افغانستان و پاکستان در ارتباط بودیم تا مشکلی پیش نیاید.

آسایی با اشاره به همکاری وزارت امور خارجه با وزارت بهداشت در این خصوص اظهار کرد: باب همکاری‌های علمی و تامین تجهیزات پزشکی را باز کردیم و از تجارب سایر کشور‌ها بهره‌مند شدیم و با سازمان‌های بین‌المللی، چین و سازمان جهانی بهداشت ارتباط برقرار کردیم و مرجع اطلاعات را در اختیار پزشکان قرار دادیم.

به گفته وی، با توجه به تجربه ۲ ماهه جمهوری اسلامی ایران ما حرف‌هایی برای گفتن داریم و به زودی نتایج تحقیقاتمان به زبان انگلیسی در اختیار سازمان‌های بین المللی قرار خواهد گرفت و به گفته سازمان جهانی بهداشت، تجارب ایران درمقابله با کرونا برای سایر کشور‌ها قابل استفاده است.

آسایی اظهار کرد: دفتر روابط بین الملل وزارت بهداشت همکاری نزدیکی با وزارت خارجه و سفارتخانه‌های مستقر در تهران داشت و خانواده اتباع خارجی نگران بودند و ما تاکنون سه جلسه با سفارتخانه‌های سایر کشور‌ها در ایران داشتیم و آن‌ها را درباره برنامه ایران در حوزه کرونا مطلع کردیم. از سوی دیگر بیمارستان‌هایی برای پذیرش اتباع خارجی مشخص کردیم و فرصت را مناسب دانستیم تا نیاز‌ها و همکاری‌ها برای کشور‌ها را مطرح کنیم و بحث همکاری‌های علمی و تامین و تجهیز تجهیزات را با این کشور‌ها در میان گذاشتیم.

آسایی درباره بازدید سازمان جهانی بهداشت از ایران، گفت: نمایندگان سازمان جهانی بهداشت بعد از بازدید ۱۱ روزه از ایران اعلام کردند که ایران می‌تواند به سایر کشور‌ها کمک کند و ما آمادگی داریم زمانی که بیماری به سطحی برسد که به نیرو‌های ارزنده نیازی نداشته باشیم می‌توانیم به سایر کشور‌ها نیرو اعزام کنیم و اکنون می‌توانیم تجربیاتمان را در اختیار سایر کشور‌ها قرار دهیم و تجربیات نظام ارائه خدمات سلامت با اولویت کشور‌های منطقه مدیترانه شرقی، مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: طرح هر خانه یک پایگاه سلامت به دلیل شیوع کرونا به تعویق افتاد و‌ای کاش این طرح را در همه استان‌ها اجرایی کرده بودیم و از هر خانه یک نفر رابط بهداشت داشتیم تا در داخل خانه تمام موازین را به طور کامل اجرا می‌کرد و در پیشگیری و مراقبت از سلامت اعضای خانواده فعال بود. این طرح تاکنون در سه استان قزوین، سمنان و کاشان اجرایی شده است و با توجه به تجربیات این سه استان برخی شهر‌ها هم این برنامه را آغاز کردند که به طور حتم در پیشگیری از بیماری‌ها بسیار کمک کننده هستند.

وی در پاسخ به سوالی درباره محافظت از کادر درمانی در ایران و سایر کشورها، اظهار کرد: محافظت از نیروی انسانی از ابتلا به بیماری‌هایی مثل کرونا در دستورالعمل‌های اکثر کشور‌هایی است که ما مطالعه می‌کنیم. یکی از موارد بسیار مهم نه تنها محافظت؛ بلکه ارتقای علمی و توجه به نیاز‌های نیروی انسانی در بحران کروناست که در این زمان خیلی بیشتر به این عزیزان نیاز داریم. این‌ها از مسائلی است که سیاستمداران باید به آن توجه کافی کنند.

آسایی افزود: تعداد فوت یا ابتلای نیرو‌های درمانی در کشور‌های مختلف، متفاوت بوده، چرا که میزان محافظت هم متفاوت است. در شبکه اجتماعی دیدید که در آمریکا به جای گان از کیسه زباله استفاده می‌کنند و قطعا همه کشور‌ها فوت شدگانی در نیرو‌های درمانی مبارزه با کرونا دارند؛ اما آمار مشخص و مقایسه‌ای اکنون وجود ندارد، ما شاید در هفته‌های اول به میزان کافی وسایل پیشگیری و محافظتی نداشتیم، اما اکنون تمام نیرو‌های بهداشتی وسایل محافظتی ماسک، کلاه، دستکش و گان‌های مخصوص دارند، استفاده از این لباس‌های پلاستیکی بسیار دشوار است و امیدواریم تعداد بیماران و فوتی‌ها در سیستم بهداشتی درمانی با محافظت و شیف‌بندی‌های مناسب، کم شود؛ چرا که یک نیروی انسانی که ۸ ساعت کار می‌کند، باید با تدابیری استراحت کند و در بخش‌های ویژه نیازمند نیرو‌های توانمند هستیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      حرفای خنده دا رنزن حال خندیدن نداریم شماچی بلدین که به دیگران مشورت بدین چرابه یمن افریقا عراقم قبولتون نداره

      پاسخ ها

      • ج

        ماازنظردانش وعلم پزشکی درسطح اول دنیاهستیم.
        شایدازنظرتجهیزات کمبودهای داشته باشیم اما ازدانش حرف اول را میزنیم ..

    • بدون نام

      ی سر بیا محله ما داخل پلیتخت تهران نه الکل نه ماسک داریم و هرجا میریم تقلبی یا گرونه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        نیازی نیست تو محله شما بیان، هما جای ایران درگیر همین مشکلاته

    • رحیم

      از خود کمتر تعریف تمجید بفرمایید.
      تنها گشور موفق تا کنون کره جنوبی بوده دنیا این‌رو میکنید.
      اکثریت جامعه ایران هم اینو می‌گوید.

    • پارساطولابی

      کدوم تجربه الان داریم نسخه هائی که چینی ها تجویزکردن وبعدها پرت کردن مامچاله شدش روداریم ترجمه میکنیم برای مریض های خودمون کدوم دانش کدوم تجربه اگه تجربه داشتیم مرگ ومیرکرونا یکنواخت نبود

    • بدون نام

      اره ما میتونیم کرونا انتقال بدیم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج