۱۵۱۰۲۳۵
۲ نظر
۱۸۴۳
۲ نظر
۱۸۴۳
پ

تبریزی‌ها با حسین‌زاده، آقای گلی را هم می‌خواهند

امیرحسین حسین‌زاده با گل‌زنی و تأثیرگذاری مقابل شمس آذر، به یک‌قدمی صدر جدول گل‌زنان رسید و تراکتور را به قهرمانی نزدیک‌تر کرد.

ورزش سه: وقتی صدای سوت داور در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین طنین‌انداز شد، همه نگاه‌ها به امیرحسین حسین‌زاده، ستاره جوان تراکتور، دوخته شده بود و او زمان زیادی برای ریختن زهرش به تیم میزبان نیاز نداشت.

او در دیدار هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر مقابل شمس آذر، جمعه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، نه‌تنها با گلزنی درخشید، بلکه با تأثیرگذاری روی گل اول، نقش بزرگی در پیروزی ۳-۰ تیمش در نیمه اول ایفا کرد و نشان داد که می‌تواند لایق عنوان بهترین‌ بازیکن این فصل هم باشد. 

حسین‌زاده بازی را طوفانی آغاز کرد. در دقیقه ۲، شوت او با دفع ناقص امید امیری همراه شد و دوماگوی دروژدک روی ریباند گل اول را به ثمر رساند. اما اوج کار او در دقیقه ۹ بود؛ جایی که با شوتی محکم و دقیق از پشت محوطه جریمه، دروازه شمس آذر را فرو ریخت و ورزشگاه را در بهت فرو برد. این گل، یازدهمین گل فصل او بود و فاصله‌اش با علی علیپور، صدرنشین جدول گلزنان با ۱۲ گل، به تنها یک گل کاهش یافت. 

حسین‌زاده حالا با یک گل بیشتر از رامین رضاییان، که ۱۰ گل زده، جایگاهش را در رده دوم جدول مستحکم کرده است. او که در این فصل با تکنیک، سرعت و ضربات دقیقش بارها درخشیده، نشان داده که می‌تواند برای آقای گلی رقابت کند.

حالا که تبریزی‌ها در آستانه اولین قهرمانی تاریخ خود در لیگ برتر قرار دارند، حسین زاده نیز سودای کفش طلا را در سر دارد و نمی‌خواهد این جایزه یک بار دیگر به علی علیپور برسد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مجتبی

    قهرمانی لیگ برتر نه. قهرمانی جام ریاست جمهوری.

  • بزرگی از آن خداست

    احتمالا کمیته انضباطی هم دو بازی علیپور رو محروم میکنه که حسین زاده آقای گل هم بشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج