۱۵۱۰۸۲۹
۱ نظر
۱۱۱۵
۱ نظر
۱۱۱۵
پ

اظهارات بی‌سابقه پوتین درباره جانشینی‌ خود

رئیس‌جمهور روسیه بعد از ۲۵ سال زمامداری، در یک مصاحبه گفت که همیشه به مسئله جانشینی‌اش و این که چه کسی بعد از او قدرت را به دست می‌گیرد، فکر می‌کند.

فارس: رئیس‌جمهور روسیه بعد از ۲۵ سال زمامداری، در یک مصاحبه گفت که همیشه به مسئله جانشینی‌اش و این که چه کسی بعد از او قدرت را به دست می‌گیرد، فکر می‌کند.

1964783_298

ولادیمیر پوتین که طولانی‌ترین دوره ریاست کرملین را از زمان استالین به نام خود ثبت کرده، در اظهاراتی که امروز از او منتشر شده، گفت که همیشه به جانشینی فکر می‌کند و اشاره کرد که احتمالاً رقابتی میان چند گزینه وجود خواهد داشت.

او که در آخرین روز سال ۱۹۹۹ جانشین یلتسین شد، از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۸ رئیس‌جمهور بود و سپس تا سال ۲۰۱۲ به‌عنوان نخست‌وزیر خدمت کرد و از سال ۲۰۱۲ تاکنون هم رئیس‌جمهور است.

پوتین ۷۲ ساله در فیلمی از تلویزیون دولتی روسیه با عنوان «روسیه، کرملین، پوتین، ۲۵ سال» که به یک‌چهارم قرن رهبری او بر روسیه می‌پردازد، گفت «در نهایت، انتخاب با مردم روسیه است. فکر می‌کنم که باید یک نفر یا بهتر است بگوییم چند نفر وجود داشته باشند تا مردم حق انتخاب داشته باشند».

طبق قانون اساسی روسیه، اگر رئیس‌جمهور قادر به انجام وظایف خود نباشد، نخست‌وزیر اختیارات او را برعهده می‌گیرد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • پاپیون

    آقای‌ پوتین‌ تا‌ آخرین‌ روزهای‌ حیات‌ خود‌ همچنان‌ رئیس‌ جمهور‌ خواهد‌ ماند‌.۷۲‌ سال‌ که سن‌ بالایی‌ نیست‌.!!!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج