۱۵۱۹۰۵۰
۴۲۷۳
۴۲۷۳
پ

اسمش الهه حسین‌نژاد است آقای محمدرضا احمدی!

پرهیز مجری تلویزیون از ذکر نام الهه حسین‌نژاد با واکنش‌های متعددی در فضای مجازی روبرو شد.

فرارو: تیم ملی فوتبال ایران در ادامه رقابت‌های انتخابی جام جهانی، در دیداری تشریفاتی، به مصاف قطر رفت که در نهایت بازی را با یک گل، به رقیب واگذار کرد. ایران، پیش از این، صعودش به جام جهانی را قطعی کرده بود؛ ولی قطر برای حفظ شانس صعودش به جام جهانی به کسب پیروزی در این بازی نیاز داشت که به این مهم رسید.

f5uxle2p

فارغ از این موضوع و مباحث فنی پیرامون آن، این دیدار یک نکته حاشیه‌ای درخورتوجه هم داشت: مچ‌بند مشکی. بازیکنان تیم ملی ایران، دست‌کم، تعداد زیادی از آن‌ها که در ترکیب اصلی قرار داشتند، با مچ‌بندی که بسته بودند وارد زمین شدند. اگرچه گمانه‌زنی درباره دلیل این اقدام ملی‌پوشان زیاد بود ولی اظهارات مجری و گزارشگر تلویزیون، به این شایعات پایان داد. محمدرضا احمدی که علاوه بر عهده‌دار بودن مجری‌گری برنامه، گزارش این بازی را هم به عهده داشت از این گفت که بازیکنان تیم ملی این مچ‌بند مشکی را برای الهه حسین‌نژاد بسته‌اند.

چرا اسمش را نمی‌آوری؟

البته که محمدرضا احمدی، به طور دقیق حاضر به نام بردن از الهه نشد و او را توصیف کرد. «هوادار پرسپولیسی که متاسفانه در هفته‌های گذشته هم خیلی اخبار عجیب و غریب در فضای مجازی درباره‌اش منتشر شد و خبر درگذشت ایشان از سوی مقامات نیروی انتظامی هم بازتاب گسترده‌ای داشت که به خانواده‌شان تسلیت می‌گوییم. ملی‌پوشان هم برای همدردی با خانواده محترم ایشان این کار (مچ‌بند مشکی) را انجام داده‌اند».

مشخص نیست که چرا مجری تلویزیون در این لحظه حاضر به اسم بردن از الهه حسین‌نژاد نشده و فقط تلاش کرده او را با کدهای فراوان معرفی کند. این موضوع البته بازتاب زیادی در فضای مجازی داشت و تعداد زیادی، محمدرضا احمدی را نقد کردند که چرا اسمی از او در زمان پخش بازی تیم ملی فوتبال ایران، خاصه آنکه بازیکنان هم به خاطر او مچ‌بند مشکی بسته بودند، نبرده است. همین مورد باعث شده تا چند نفری خطاب به مجری تلویزیون یادآور شوند که «اسمش الهه حسین‌نژاد است آقای احمدی!»

4aquq094

fv3r3ei1

lr33w6b2

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج