۱۵۱۹۱۲۷
۴۰۲۸
۴۰۲۸
پ

باشگاه لیگ برتری، مشتری ستاره پرسپولیس شد

سرپرست مدیرعاملی چادرملو اردکان از پیشنهاد رسمی این باشگاه به بازیکن سرشناس پرسپولیس خبر داد.

ایسنا: در شرایطی که ماندن یا رفتن وحید امیری از پرسپولیس هنوز قطعی نشده و شنیده می‌شود این بازیکن به احتمال زیاد در پرسپولیس ماندنی خواهد شد، تعدادی از تیم های لیگ برتری خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن شده‌اند.

شنیده‌ها حاکیست تیم‌های تراکتور، سپاهان و چادر ملو اردکان مذاکراتی را با بازیکن با سابقه پرسپولیس آغاز و پیشنهاد خود را به امیری برای حضور در تیمشان ارائه کرده‌اند.

1

علیرضا بابایی سرپرست مدیرعاملی چادرملو اردکان در پاسخ به این سوال که شنیده می‌شود باشگاه چادرملو اردکان نیز پیشنهاد رسمی خود را به خدمت گرفتن وحید امیری ارائه کرده است، اظهار کرد: بنا بر درخواست سعید اخباری سرمربی چادرملو اردکان، مذاکرات اولیه را با وحید امیری انجام دادم و خواستار حضور این بازیکن پرافتخار در تیم چادرملو شدم.

وی خاطرنشان کرد: امیری از بازیکنان پرافتخار فوتبال ایران است که داشتن او می‌تواند به هر تیمی کمک کند. ما خواستار حضور این بازیکن فنی و با اخلاق در تیم‌مان هستیم و اگر این اتفاق رخ بدهد، امیری به عنوان کاپیتان در تیم چادرملو حضور خواهد داشت. در هر صورت به هر تصمیمی که امیری در اینباره اتخاذ کند احترام می‌گذاریم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج