۱۵۲۴۴۴۳
۲۲۳۳
۲۲۳۳
پ

کارتال یک خاطره تلخ را به یاد پرسپولیسی‌ها آورد

با توجه به وقایع اخیر و صحبت‌های کارتال، اگر اتفاق خاصی رخ ندهد باید کار سرمربی مشهور اهل ترکیه با پرسپولیس را تمام شده دانست و او به زودی قراردادش را فسخ خواهد کرد.

برترین‌ها: با توجه به وقایع اخیر و صحبت‌های کارتال، اگر اتفاق خاصی رخ ندهد باید کار سرمربی مشهور اهل ترکیه را با پرسپولیس تمام شده دانست. اما این مدل جدایی برای هواداران پرسپولیس آشنا به نظر می‌رسد.

2616646_381

مصطفی دنیزلی نیم فصل لیگ ۹۰-۹۱ به پرسپولیس آمد و انتهای فصل لیستش را به باشگاه‌ داد و به ترکیه رفت اما هیچ‌وقت برنگشت. امسال هم ظاهرا قرار است کارتال البته با دلیل قانع‌کننده‌تری همان کار دنیزلی را تکرار کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج