بازداشت یک مرد افغان هنگام فروش دختر ایرانی
پلیس بام و صفیآباد با همکاری پلیس زاهدان، یک تبعه افغان را پیش از تحویل دختر جوان مفقودی به اتباع پاکستانی دستگیر و جان او را نجات داد.
رکنا: پلیس بام و صفیآباد با همکاری پلیس زاهدان، یک تبعه افغان را پیش از تحویل دختر جوان مفقودی به اتباع پاکستانی دستگیر و جان او را نجات داد.
سرهنگ مهدی خانی، فرمانده انتظامی شهرستان بام و صفیآباد، از نجات جان یک دختر جوان و دستگیری یک تبعه افغان پیش از خروج غیرقانونی وی از کشور خبر داد.
به گفته سرهنگ خانی، در پی اعلام مفقودی دختر جوانی در حوزه شهرستان بام و صفیآباد، بلافاصله تیمی از پلیس آگاهی با انجام اقدامات فنی و تحقیقات پلیسی، ردپای یک تبعه افغان را در این ماجرا شناسایی کرد. بررسیها نشان داد متهم با اغفال این دختر، وی را به شهرستان زاهدان منتقل کرده و قصد داشته در قبال دریافت مواد مخدر، او را به اتباع پاکستانی تحویل دهد.
فرمانده انتظامی افزود: با همکاری پلیس اطلاعات شهرستان زاهدان و در یک عملیات بهموقع، متهم پیش از خروج دختر از کشور دستگیر و تحویل مقامات قضایی شد. وی تاکید کرد که هوشیاری و اقدام سریع پلیس موجب شد جان این دختر نجات یابد و از وقوع یک جنایت احتمالی جلوگیری شود.
نظر کاربران
نتیجه ورود بی قانون و بی حساب کتاب اتباع همینه دیگه فردا شاید تو شهرهای دیگه هم اتفاق بیفته
چه باقانون وچه بی قانون افغانی هارابیندازیدبیرون تامملکتمون روزخوش راببیند
دستتون طلا. پاینده باشین
افغانی ها رو بندازید بیرون از کشور