۱۵۳۸۶۵۴
۵۰۸۴
۵۰۸۴
پ

پرسپولیس رسما وحید امیری را کنار گذاشت!

باشگاه پرسپولیس قرارداد هافبک باتجربه خود را در سازمان لیگ به ثبت نرسانده است.

خبرگزاری تسنیم: باشگاه پرسپولیس روز گذشته و در آخرین روز نقل‌وانتقالات لیگ برتر، قرارداد بازیکنان خود را در سازمان لیگ ثبت کرد.

در این شرایط پیگیری‌ها  نشان می‌دهد که باشگاه پرسپولیس قرارداد وحید امیری که در لیست مازاد هاشمیان قرار داشت را در سازمان لیگ به ثبت نرسانده است تا وضعیت این بازیکن نامعلوم باشد.

1404020808305141032686814

باشگاه پرسپولیس طی روزهای گذشته قصد داشت قرارداد وحید امیری را مانند دورسون و مهری به صورت توافقی فسخ کند، اما این بازیکن حاضر به جدایی از پرسپولیس نشد و این باشگاه هم در واکنش به موضوع یادشده قرارداد او را در سازمان لیگ ثبت نکرد!

وحید امیری در تاریخ 18 خرداد ماه قرارداد خود با باشگاه پرسپولیس را تمدید کرده بود، اما با آمدن وحید هاشمیان، این بازیکن در لیست مازاد سرخپوشان قرار گرفت.

با توجه به عدم ثبت قرارداد وحید امیری در سازمان لیگ، این بازیکن اکنون بازیکن آزاد محسوب می‌شود و در صورتی که باشگاه پرسپولیس بخواهد نام او را به لیست تیمش اضافه کند، یک سهمیه بازیکن آزاد این تیم خواهد سوخت.

طبق شنیده‌ها قرار است به‌زودی باشگاه پرسپولیس جلسه‌ای با وحید امیری برگزار کند تا تکلیف این بازیکن مشخص شود. امیری در تمرین امروز (پنجشنبه) پرسپولیس هم به همین دلیل غایب بود.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج