جلسه مصالحه تراکتور و سپاهان بر سر ریکاردو آلوز
جلسه مصالحه باشگاه تراکتور و سپاهان که قرار بود امروز برگزار شود، به فردا موکول شده است.
خبرآنلاین: پس از عقد قرارداد ریکاردو آلوز با باشگاه سپاهان، باشگاه تراکتور تبریز از این بازیکن به فیفا شکایت کرد و سازمان لیگ نیز کارت بازی هافبک پرتغالی را برای تراکتور صادر و تأکید کرد قرارداد آلوز با تراکتور در سازمان لیگ ثبت شده و او بازیکن تیم تبریزی است. به همین جهت نیز باشگاه تراکتور تبریز از آلوز و سپاهان به فیفا شکایت کرد.
در این شرایط فدراسیون فوتبال مانند ماجرای شکایت پرسپولیس از علیرضا بیرانوند؛ در این پرونده نیز قصد دارد جلسهای مابین باشگاه تراکتور و سپاهان برگزار کند تا در صورت امکان، این پرونده به صورت مسالمتآمیر خاتمه یابد.
جلسه مصالحه تراکتور و سپاهان قرار بود امروز (چهارشنبه) با حضور مدیران ارشد دو باشگاه برگزار شود که طبق شنیدههای خبرنگار تسنیم، این جلسه به فردا موکول شده است.
ارسال نظر