فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۴۰۱۴
۷۲۷
۷۲۷
پ

جلسه اضطراری کشوری عربی درباره حمله اسرائیل

خبرگزاری قطر اعلام کرد که دوحه روزهای یکشنبه و دوشنبه میزبان یک اجلاس اضطراری عربی-اسلامی خواهد بود تا پیامدهای حمله اخیر اسرائیل به خاک قطر بررسی شود.

شفقنا:  خبرگزاری قطر اعلام کرد که دوحه روزهای یکشنبه و دوشنبه میزبان یک اجلاس اضطراری عربی-اسلامی خواهد بود تا پیامدهای حمله اخیر اسرائیل به خاک قطر بررسی شود.

photo_2025-09-11_16-19-46

دولت قطر اعلام کرده است که این حمله، به گفته مقام‌های این کشور، به‌طور مشخص محل سکونت تعدادی از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس در پایتخت این کشور را هدف قرار داده است. این اقدام موجب نگرانی گسترده منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.

وبگاه شبکه الجزیره نوشت: «ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که حمله توسط نیروی هوایی این کشور و با همکاری سازمان امنیت داخلی اسرائیل شاباک انجام شده و هدف آن، ستاد رهبری حماس در دوحه بوده است. این بیانیه در حالی صادر شد که جزئیات بیشتری درباره خسارات انسانی یا مالی ناشی از این حمله منتشر نشده است، اما مقامات قطری و حماس از تلاش برای بررسی ابعاد حقوقی و امنیتی آن خبر داده‌اند».

حماس نیز اعلام کرد که هیئت مذاکره‌کننده این جنبش به رهبری خلیل الحیه، رئیس دفتر حماس در غزه، از این اقدام تروریستی جان سالم به در برده است و هیچ یک از اعضای این هیئت آسیب ندیده‌اند.

 این حادثه موجب شد که دوحه فوراً بر لزوم تشکیل نشست‌های اضطراری و هماهنگی با کشورهای عربی و اسلامی برای بررسی وضعیت امنیتی و پاسخگویی به اقدامات اسرائیل تأکید کند.

 

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج