فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۵۰۰۵
۶۴۰
۶۴۰
پ

بهمن فرمان‌آرا: خانمم قول داده سر پل صراط هوامو داشته باشه

خانمم چون نماز و روزه اش تا همین ۷۸ سالگی قطع نشده است به من قول داده است سر پل صراط هوای منو داشته باشد.

برترین‌ها: بهمن فرمان آرا کارگردان شهیر کشورمان به تازگی در مصاحبه ای حرف های جالبی در مورد ازدواج و همسرش زده است از این قرار: «من در ۲۶ سالگی با خانمم که آن زمان ۲۱ ساله بود ازدواج کردیم. داستان از این قرار بود که یک بار به خاطر اصرار مادرم رفتیم خواستگاری و خاله ام هم همراه ما بود و خیلی به سرعت ۲۵ روز بعدش ما ازدواج کردیم. 

1

شاید هم به همین دلیل ازدواجمون این قدر دوام آورده است. 

ما سه تا بچه داریم. خودمون هیچ وقت با هم دعوا نکردیم.البته باید بگم خانمم چون نماز و روزه اش تا همین ۷۸ سالگی قطع نشده است به من قول داده است سر پل صراط هوای منو داشته باشد.

2

ما هیچ وقت اختلاف جدی با هم نداشتیم چون همیشه با هم حرف زدیم.»

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج