۱۵۶۰۰۲۱
۵۵۲
۵۵۲
پ

داریوش ارجمند خادم افتخاری مسجد جمکران شد

داریوش ارجمند از تولیت آستان مسجد جمکران نشان خادم افتخاری این آستان را دریافت کرد.

روابط عمومی مسجد جمکران اعلام کرد: داریوش ارجمند از تولیت آستان مسجد جمکران نشان خادم افتخاری این آستان را دریافت کرد.

photo_2025-11-04_15-38-00

داریوش ارجمند - بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون - که نقش مالک ‌اشتر در سریال امام علی(ع) یکی از خاطره‌انگیزترین و ماندگارترین نقش‌های اوست، شامگاه امروز به همراه جمعی از هنرمندان و پیشکسوتان این عرصه، به آستان مقدس مسجد جمکران مشرف شد و با حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی‌اکبر اجاق‌نژاد، تولیت آستان مقدس مسجد جمکران دیدار و گفت‌وگو کرد.

1404081221021444034568024

تولیت آستان مقدس مسجد جمکران در این دیدار ضمن تجلیل از این بازیگر سینما و تلویزیون، نشان خادمی افتخاری آستان مقدس مسجد جمکران را به او اهدا کرد.

Native Ad

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج