۱۵۷۷۸۵۲
۴۷۷
۴۷۷
پ

کالاهایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند

رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از افزایش قیمت کالاهایی که ارتباطی با ارز ترجیحی ندارند، گفت: افزایش نرخ ارز نباید بر بسیاری از کالاها و خدمات اثرگذار باشد چرا که اساسا ارتباطی با ارز ندارند، بنابراین اگر تغییر قیمت در این کالاها اتفاق می افتد، باید با متخلفان برخورد شود.

تابناک: رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از افزایش قیمت کالاهایی که ارتباطی با ارز ترجیحی ندارند، گفت: افزایش نرخ ارز نباید بر بسیاری از کالاها و خدمات اثرگذار باشد چرا که اساسا ارتباطی با ارز ندارند، بنابراین اگر تغییر قیمت در این کالاها اتفاق می افتد، باید با متخلفان برخورد شود.

2218665_898

 محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ که امروز(دوشنبه، ۶ بهمن ماه ۱۴۰۴) برگزار شد، با اشاره به بررسی جزئیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق تاکید کرد: این کار با همدلی میان دولت و مجلس پیش می رود.

رئیس مجلس با بیان اینکه بودجه ۱۴۰۵ نه تنها سند مالی دولت بلکه سند مالی زندگی مردم و دخل و خرج آنهاست، گفت: هر تصمیمی که می گیریم برای این است که تورم جبران شود بنابراین تصمیمات نباید به گونه ای باشد که مجددا دست در جیب مردم کنیم اما قطعا باید تورم را کنترل کرده و آن را برای مردم جبران کنیم. این کارها شدنی است و انجام آن نیازمند همدلی، همفکری و تفاهم در تصمیم گیری است.

رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان اینکه دولت و مجلس باید بدانند که سیاست ها در برنامه هفتم مشخص و تبدیل به قانون شده است، ابراز کرد: هر تحول و اصلاح در بودجه ۱۴۰۵ باید منطبق بر سیاست های برنامه هفتم، باشد و نباید مجددا سیاست جدید بسازیم، البته من منکر این که ممکن است اشکالاتی در برخی احکام برنامه وجود داشته باشد که نیازمند اصلاح است؛ نیستم، اما این اشکالات باید احصاء شده و با گفتگو آن را در مجلس اصلاح کنیم ولی نباید سیاست جدید بودجه ای در بودجه قرار دهیم و دولت و مجلس هر کدام این کار را انجام دهند، خطاست.

وی تاکید کرد: مجلس باید به دولت برای یافتن روش ها کمک کند و دولت نیز باید روش درستی را انتخاب کند تا بودجه ۱۴۰۵ در مسیر برنامه هفتم حرکت کند البته ما این اراده را در دولت دیده ایم و ما نیز در مجلس کمر همت می بندیم تا انسجام میان دولت و مجلس که خواسته رهبر معظم انقلاب است، ایجاد شود.

دکتر قالیباف همچنین با انتقاد از افزایش قیمت کالاهایی که ارتباطی با ارز ترجیحی ندارند، گفت: افزایش نرخ ارز نباید بر بسیاری از کالاها و خدمات اثرگذار باشد چرا که اساسا ارتباطی با ارز ندارند، بنابراین اگر تغییر قیمت در این کالاها اتفاق می افتد، باید با متخلفان و گرانفروشان برخورد شود و به سمت کنترل بازار حرکت کنیم. 

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج