۱۵۷۸۵۷۸
۲۹۰۱
۲۹۰۱
پ

دستیار رهبری: نظم جدیدی در راه است

مشاور و دستیار رهبری با تاکید بر اینکه نظم جدیدی در راه است، تصریح کرد: برچسب‌سازی تروریسم نشانه قدرت نیست؛ علامت ترس از نظم در حال تولد است.​

تابناک: مشاور و دستیار رهبری با تاکید بر اینکه نظم جدیدی در راه است، تصریح کرد: برچسب‌سازی تروریسم نشانه قدرت نیست؛ علامت ترس از نظم در حال تولد است.

2221356_936

 محمد مخبر در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «نظم جدیدی در راه است. برچسب‌سازی تروریسم نشانه قدرت نیست؛ علامت ترس از نظم در حال تولد است.

وقتی حامیان تروریسم، سپاه را تروریست می‌نامند، یعنی حقیقت به هدف خورده. اگر سپاه در مقابل داعش و تروریسم ایستادگی نمی‌کرد، امروز اخبار جاری‌شدن خون زنان و کودکان در اروپا، یک خبر عادی بود.»

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج