۱۵۸۸۴۸۸
۳ نظر
۴۹۳۳
۳ نظر
۴۹۳۳
پ

تصمیم تازه ایران پیرامون مذاکرات مشخص شد

محمد مرندی مشاور پیشین تیم مذاکره کننده هسته ای ایران اعلام کرد که کانال‌های دیپلماتیک ایران با آمریکا به طور کامل بسته شده است.

خبرآنلاین: محمد مرندی مشاور پیشین تیم مذاکره کننده هسته ای ایران اعلام کرد که کانال‌های دیپلماتیک ایران با آمریکا به طور کامل بسته شده است.

دکتر محمد مرندی کارشناس و تحلیلگر مسائل آمریکا در شبکه ایکس نوشت: به دلیل حملات رژیم‌های آمریکا و اسرائیل به برخی زیرساخت‌های انرژی، ایران تصمیم گرفته است که تمام کانال‌های ارتباطی دیپلماتیک بین ایران و آمریکا را مسدود کند. بر اساس این تصمیم، با توجه به دست برتر ایران در میدان نبرد، اگر حملات به ایران به همین شکل تشدید شود، راه‌های ارتباطی تا زمان انتخابات کنگره آمریکا بسته خواهد ماند.

10

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    چرا پرچم ایران نیست؟!!!

  • محمود

    مرد و حرفش...ما که بر خودمان می بالیم از ابن کلامت دکتر..انشا الله پشت پرده حرف و حدیثی نباشه..فردا گندش دربیاد‌...بیاد رهبر شهید مان و مردم و سرداران عزیز ، هر لحظه فکر کن..

  • ناشناس

    طرف مذاکره کننده ایرانِ عکس پروفایلش پرچم فلسطین

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج