۱۵۸۹۹۱۶
۳۵۸۶
۳۵۸۶
پ

سپاهان و فولاد از ادامه لیگ برتر کنار کشیدند

به دنبال اتفاقاتی که در جنگ تحمیلی برای دو باشگاه مطرح فوتبال ایران رخ داد، وزارت صمت طی نامه‌ای رسمی به سازمان لیگ فوتبال اعلام کرد که این دو تیم صنعتی نمی‌توانند در لیگ برتر شرکت کنند.

خبرگزاری مهر: وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) طی نامه‌ای رسمی به سازمان لیگ برتر فوتبال اعلام کرد که به دلیل حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی - آمریکایی به کشور و آسیب دیدن بخش‌هایی از زیرساخت‌های صنعتی، دو باشگاه سپاهان و فولاد خوزستان تا اطلاع ثانوی و تا زمان بازگشایی و ازسرگیری فعالیت شرکت‌های صنعتی، اجازه حضور در هیچ‌یک از مسابقات رسمی را نخواهند داشت.

5443646

بر اساس این نامه، این تصمیم می‌تواند تأثیر مهمی در روند تصمیم‌گیری مدیران سازمان لیگ فوتبال ایران درباره ازسرگیری رقابت‌های لیگ برتر داشته باشد و احتمال دارد مسئولان، برگزاری مسابقات در بازه زمانی فعلی را به طور کامل متوقف کنند یا به تعویق بیندازند.

خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد جلسه تصمیم گیری برای لغو، تعویق یا برگزاری ادامه رقابت های لیگ برتر ظهر امروز چهارشنبه با حضور مسئولان رده بالای ورزش و نهادهای امنیتی در حال برگزاری است.

Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج