حمله سپاه به پایگاه آمریکایی در ساعت ۴:۵۰
درپی تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به نقطه ای در حاشیه فرودگاه بندر عباس با پرتابههای هوایی، پایگاه هوایی آمریکایی مبدا تجاوز، در ساعت ۴/۵۰ دقیقه بامداد هدف قرار گرفت.
ایسنا: ساعت ۱:۳۰ شب گذشته، صدای انفجارهایی در بندر عباس به گوش رسید.
ماجرا از آنجا شروع شد که یک کشتی آمریکایی تلاش داشتند بدون هماهنگی قبلی از تنگۀ هرمز عبور کند که با واکنش نیروهای دریایی ایران مواجه شد و به عقب بازگشت.

در پی این اقدام آمریکاییها به سمت یک پایگاه نظامی در بندر عباس شلیک کردند و در اطلاعیهای رسماً مسوولیت این تجاوز را به عهده گفتند و در عین حال ارتش آمریکا بلافاصله اعلام کرد که این تبادل آتش را نقض آتشبس جاری نمیداند.
حمله سپاه به پایگاه آمریکا
در پی این تعرض، سپاه پاسداران نیز به مبدا حملات آمریکا در کویت حمله و اطلاعیه زیر را صادر کرد:
بسم الله القاسم الجبارین
فمن اعتدی علیکم فاعتدوا علیه بمثل ما اعتدی علیکم
به دنبال تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به نقطه ای در حاشیه فرودگاه بندر عباس با پرتابه های هوایی، پایگاه هوایی آمریکایی مبدا تجاوز ، در ساعت ۴/۵۰ دقیقه هدف قرار گرفت.
این پاسخ یک اخطار جدی است تا دشمن بداند، تجاوز بدون پاسخ نخواهد ماند و در صورت تکرار، پاسخ ما قاطع تر خواهد بود.
مسئولیت عواقب آن با متجاوز است.
و ما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم.
کویت: حملات موشکی و پهپادی
همزمان با حملات ایران به پایگاه آمریکا در کویت، این کشور اعلام کرد که در حال مقابله با موشک ها و پهپادهایی است که به سمت آن شلیک شده است. هنوز از میزان خسارت های وارده به پایگاه آمریکا در کویت، خبری منتشر نشده است.
گفتنی است در 18 اردیبهشت نیز در رویدادی مشابه آمریکا به نقاطی در جنوب ایران حمله کرده بود.
ارسال نظر