۱۶۱۰۴۷۹
۸۰۰
۸۰۰
پ

افشاگری بی‌سابقه درباره پاپوش علی پروین علیه بازیکنان پرسپولیس

امیرحسین اصلانیان مهاجم اسبق پرسپولیس دست به افشاگری بی سابقه ای علیه علی پروین زد.

خبرورزشی: پرسپولیس در اواخر دهه ۷۰ و ابتدای دهه ۸۰ شمسی مهاجمی به نام امیرحسین اصلانیان داشت که از سرعت خوبی برخوردار بود و معمولاً به عنوان مهره ذخیره روانه میدان می‌شد.

photo_2026-08-18_18-17-31

اصلانیان که بعد از پایان دوران فوتبال خود تا حدی از این رشته فاصله گرفت، اخیرا طی مصاحبه‌ای عجیب دست به یک افشاگری بزرگ زد و مدعی شد علی پروین در دوران سرمربیگری پرسپولیس برای کنترل کردن بازیکنان، سمت آنها جاسوس می‌فرستاد! اصلانیان در این رابطه می‌گوید: علی آقا به سمت بازیکنان کسانی را می‌فرستاد تا بتواند از آنها برای روز مبادا "آتو" گرفته و همه را تحت کنترل خود داشته باشد. او از همه بازیکنان آتو داشت!

توی کل ایران صحبت از این چربیسوز گیاهه! 60%تخفیف تا امشب

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج