۱۶۲۵۸۹۸
۰
۰
پ

یک کشته و ۴ مصدوم در تصادف پراید و سوزوکی

برخورد یک دستگاه خودروی پراید با سوزوکی در تونل پاتاوه یک فوتی و چهار مصدوم بر جا گذاشت.

مهر: رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برخورد یک دستگاه خودروی پراید با سوزوکی در تونل پاتاوه یک فوتی و چهار مصدوم بر جا گذاشت.

پرویز غفارفرد اظهار کرد: حادثه تصادف یک دستگاه خودروی پراید با سوزوکی، ساعت ۱۰ و ۶ دقیقه ظهر پنجشنبه در تونل پاتاوه به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ گزارش شد.

0

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، دو دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ و یک تیم از نیروهای هلال‌احمر برای امدادرسانی به محل حادثه اعزام شدند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به آمار تلفات این حادثه تصریح کرد: در این سانحه پنج نفر حادثه‌دیده بودند که متأسفانه یک نفر جان خود را از دست داد و چهار نفر دیگر مصدوم شدند.

غفارفرد خاطرنشان کرد: مصدومان پس از انجام اقدامات اولیه درمانی توسط نیروهای امدادی، برای ادامه درمان به بیمارستان شهید جلیل یاسوج منتقل شدند.

وی با تأکید بر ضرورت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، از رانندگان خواست با رعایت سرعت مطمئنه و توجه به شرایط مسیر، از بروز حوادث ناگوار جاده‌ای پیشگیری کنند.

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج