مرگ دو زن جوان در تصادف تیبا با کامیون هندوانه
ساعت ۱ بامداد امروز در حادثه تصادف یک تیبا با خاور میوه در بزرگراه امام علی ع دو سرنشین جوان تیبا جان باختند و یک تن به شدت مصدوم شد.
ایرنا: ساعت ۱ بامداد امروز در حادثه تصادف یک تیبا با خاور میوه در بزرگراه امام علی ع دو سرنشین جوان تیبا جان باختند و یک تن به شدت مصدوم شد.

جلال ملکی سخنگوی آتش نشانی تهران با اشاره به اعلام حادثه در ساعت ۱ نیمه شب و اعزام دو ایستگاه آتشنشانی به محل گفت:در محل مشاهده شد یک دستگاه تیبا به دلیل نامشخصی به هنگام حرکت با قسمت عقب یک دستگاه خاور که بار میوه حمل میکرده برخورد کرده و منحرف شده و با یک خودروی لیفان هم برخورد کرده است.
به گفته او، راننده لیفان و خاور مشکلی نداشتند اما زمانی که آتشنشانان به محل رسیدند دو تا خانم جوان ۲۲ و ۲۵ ساله از خودرو تیبا به بیرون پرت شده و به تایید عوامل اورژانس هر دو نفر جان باخته بودند.

وی افزود: یک خانم ۳۰ ساله هم در قسمت صندلی جلو سمت شاگرد داخل خودرو محبوس بود که آتش نشانان قطعات خودرو را برش داده و این خانم را خارج کردند که خوشبختانه زنده بود اما دچار مصدومیتهای شدیدی شده بود و سریعاً تحویل اورژانس شد.
نظر کاربران
خدا رحمتشون کنه به دورانی رسوندنمون که مرگ رحمت حساب میشه
اگه مشخص شد تیبا رو از اجرا گذاشتن مهریه خریدن تعجب نکنید! توی روزگاری که مرد مجرد دارای کسب و کار توان اقتصادی تعویض ماشین نداره اینهمه دختر بیست ساله بدون درآمد از کجا میتونن ماشین بخرن بغیر از مهریه!؟