۱۶۱۹۰۰۸
۳ نظر
۸۵۴
۳ نظر
۸۵۴
پ

چرا «معین» پرچم سلطنت‌طلب‌ها را به کنسرت‌اش راه نداد؟

پس از کنسرت شهریور ماه «معین» در استانبول و حالا کنسرت بزرگ تورنتو، ویدئوها و تصاویری از ممانعت ورود پرچم سلطنت طلب‌ها به سالن‌های کنسرت معین منتشر شد تا حملات شدیدی به معین و برگزارکنندگان این کنسرت‌ها صورت پذیرد.

بیلبورد فارسی: پس از کنسرت شهریور ماه «معین» در استانبول و حالا کنسرت بزرگ تورنتو، ویدئوها و تصاویری از ممانعت ورود پرچم سلطنت طلب‌ها به سالن‌های کنسرت معین منتشر شد تا حملات شدیدی به معین و برگزارکنندگان این کنسرت‌ها صورت پذیرد.

photo_2026-10-03_12-19-53

حجم حملات و فشارها به گونه‌ای بود که تنها در یک صفحه ایسنتاگرامی، بیش از 3 هزار کامنت فحاشی علیه معین ثبت شود و موج این حملات حالا در تویی‌تر و رسانه‌های خارج از کشور به شکلی بی‌سابقه علیه معین افزایش پیدا کرده است.

در شرایطی که در ماه‌های اخیر چهره‌هایی چون «داریوش» و حتی «مهدی یراحی» نیز پس از چهره‌هایی چون محسن نامجو و قیصر و بیژن مرتضوی مورد حمله و آزار در فضای مجازی قرار گرفتند، حالا آقای «معین» به شکلی بی‌سابقه زیر این فشارهاست.

این موج بزرگ و بی‌سابقه علیه «معین» باعث شد موزیک کمپانی BUZZER MEDIA (برگزار‌کننده کنسرت‌های معین) با انتشار بیانیه‌ای رسمی، درباره این موضوع رسما اظهار‌نظر و اعلام موضع کند.

در بخشی از این بیانیه آمده:

«در پی انتشار برخی اخبار نادرست و حواشی بی‌اساس در روزهای اخیر در خصوص کنسرت تورنتو استاد معین، جهت روشنگری افکار عمومی و پاسخ به سؤالات هواداران عزیز، موارد زیر به اطلاع می‌رسد. تمامی حواشی مطرح‌شده فاقد هرگونه سند و مدرک معتبر هستند. ویدیوهای منتشرشده توسط مردم در شبکه‌های اجتماعی به‌وضوح نشان می‌دهد که حاضرین در سالن، همراه شعارهایی به نشانه همبستگی و همراهی سر داده‌اند و فضای اجرایی تورنتو سرشار از همدلی بوده است و همین‌طور بخشی از کنسرت تقدیم به جاویدنامان ایران شد. ورود و برافراشتن هرگونه پرچم طبق «بند قرارداد قوانین و مقررات اختصاصی سالن برگزاری» ممنوع بوده و این تصمیم صرفاً از سوی مدیریت سالن اتخاذ و اجرا شده است. علاقه‌مندان و رسانه‌ها می‌توانند جهت اطمینان از این موضوع، مستقیماً با مدیریت سالن در تماس باشند.»

کرمی که این روزها کلی تو فضای مجازی سر و صدا کرده! حتما ببین

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    توی راه ایرانه؟

  • ناشناس

    چون می خواهد برگرد یا املاک خود را پس بگیرد و با قیمت کلان بفروشد

  • ناشناس

    معین از رضا تفرقه مهمتره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج