۱۶۲۵۲۳۱
۴۲۲
۴۲۲
پ

سومین عامل مرگ‌ومیر در کشور اعلام شد

"بررسی‌های داده‌های نظام سلامت نشان می‌دهد سوختگی سومین عامل مرگ ناشی از حوادث است. میانگین سنی افراد دچار سوختگی نزدیک به ۳۰ سال است و مردان حدود ۶۰ درصد این افراد را تشکیل می‌دهند."

ایسنا: ناصر ملک‌پور، رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت، در همایش هفته جهانی سوختگی که امروز دوشنبه ۱۱ آبان برگزار شد، اظهار کرد: برآوردهای جهانی بیانگر این است حدود ۱۶۳هزار نفر مرگ‌ومیر ناشی از سوختگی وجود دارد که سهم کودکان کمتر از ۱۵ سال از این تراژدی حدود ۳۵هزار نفر است. 

0

او توضیح داد: بررسی‌های داده‌های نظام سلامت نشان می‌دهد سوختگی سومین عامل مرگ ناشی از حوادث است. میانگین سنی افراد دچار سوختگی نزدیک به ۳۰ سال است و مردان حدود ۶۰ درصد این افراد را تشکیل می‌دهند. 

ملک‌پور اظهار کرد: ایجاد یک شبکه مراقبتی پیوسته، هدف مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت است. این شبکه از بیمارستان آغاز می‌شود و تا زمان بازگشت کامل فرد به جامعه تداوم خواهد داشت. 

او تصریح کرد: ۳۶ بیمارستان خدمات درمانی سوختگی را در کشور ارائه می‌دهند. ۱۳ مرکز از مجموع بیمارستان‌های ارائه‌دهنده سوختگی به‌صورت تخصصی فعالیت می‌کنند و قطب‌های سوختگی فعالیت شناخته می‌شوند. این مراکز به آموزش مداوم نیاز دارند؛ بر این اساس، برنامه‌های آموزشی مدونی برای پزشکان، پرستاران و کادر توانبخشی این مجموعه‌ها تدارک دیده‌ایم. 

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت در ادامه گفت: درمان سوختگی به بستری بیمار محدود نمی‌شود. این روند از زمان بستری آغاز می‌شود و با پیگیری‌های مداوم پس از ترخیص ادامه می‌یابد تا فرد بتواند به‌صورت فعال در جامعه حضور پیدا کند. در همین راستا، با همکاری معاونت پرستاری، برنامه بازگشت فعال بیماران به جامعه را تدوین و ابلاغ کرده‌ایم. این برنامه طی شش ماه آینده رصد خواهد شد و نقاط قوت و ضعف را اعلام می‌کنیم. 

او گفت: پیشرفت‌های حوزه درمان و توانبخشی سوختگی در دو سال اخیر را تجربه کرده‌ایم. شاهد رشد چشمگیری در حوزه سوختگی طی دو سال اخیر بوده‌ایم؛ به طور مثال، پیشرفت در مهندسی بافت، پانسمان‌های زیستی هوشمند و تجهیزات نوین از جمله پیشرفت‌ها به‌شمار می‌روند. 

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت گفت: فقدان سامانه ثبت ملی سوختگی از ضعف‌های عمده این حوزه است. فقدان یک سامانه ثبت ملی سوختگی، یکی از مهم‌ترین مشکلات در حوزه سوختگی است. از ابتدای سال تلاش زیادی برای راه‌اندازی این سامانه انجام داده‌ایم و امیدواریم امسال شاهد راه‌اندازی آن باشیم. 

ملک‌پور درباره چالش‌های مالی بیماران دچار سوختگی تصریح کرد: مسائل مالی، یکی از مهم‌ترین چالش‌های این بیماران علاوه بر مشکلات درمانی است. بر اساس برآوردها، حدود ۱۱ درصد افراد دچار سوختگی فاقد بیمه هستند و ۳۱ درصد پوشش بیمه‌ای نامناسب دارند. بیمه نیز هزینه‌های سنگین جراحی‌های ترمیمی و توانبخشی‌های بعدی را به شکل کافی پوشش نمی‌دهد. جلساتی با معاونت توسعه در این راستا داشته‌ایم و امیدواریم موضوع به نتیجه برسد. یکی از پیگیری‌های جدی امسال برای این بیماران، تأمین پوشش بیمه‌ای لباس‌های فشاری است که در پیشگیری از اسکارها نقش دارند. 

ملک‌پور درباره چالش‌های سوختگی گفت: متاسفانه، خودکشی در برخی استان‌ها به صورت خودسوزی انجام می‌شود؛ موضوعی که به توجه نیاز دارد.

فرمول راه اندازی کسب و کار پولساز در شرایط غیرممکن👈🏻🔥سه شنبه 8/13 با پیام بهرام‌پور

ثبت نام رایگان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج