۱۰۷۲۱
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

دستور آشپزی: برنج و سبزي‌هاي تند

برنج را مانند هميشه دم كنيد و كنار بگذاريد. فلفل و سير را با كمي نمك مخلوط كنيد تا خميري به دست آيد. روغن را درون يك تابه گرم كنيد. هويج را اضافه كرده و حدود ۵ دقيقه بپزيد تا نرم شود. كلم و خمير فلفل را نيز اضافه كنيد و دوباره حدود يك دقيقه روي حرارت قرار دهيد.

برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم :
  • برنج باسماتي: ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌اي قرمز رنده يا خرد شده: يك تا ۲ عدد
  • سير خرد شده: ۳ حبه
  • هويج نگيني خرد شده: ۲ عدد
  • كلم خرد شده: ۲۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ زده شده: ۲ عدد
  • پيازچه نگيني خرد شده: ۳ عدد
  • لوبيا سبز: ۲۰۰ گرم
  • سويا سس: يك قاشق غذاخوري


روش تهیه :

1. برنج را مانند هميشه دم كنيد و كنار بگذاريد.
۲. فلفل و سير را با كمي نمك مخلوط كنيد تا خميري به دست آيد.
3. روغن را درون يك تابه گرم كنيد. هويج را اضافه كرده و حدود 5 دقيقه بپزيد تا نرم شود. كلم و خمير فلفل را نيز اضافه كنيد و دوباره حدود يك دقيقه روي حرارت قرار دهيد.
۴. اين مواد را روي برنج بريزيد و حدود يك دقيقه روي حرارت مخلوط كنيد تا خوب گرم شود.
5. مخلوط برنج را به يك طرف ظرف هدايت كنيد. تخم‌مرغ‌ها را در قسمت خالي ظرف بريزيد و آنها را به‌صورت املت درآوريد.
۶. پيازچه‌ها، لوبيا و سويا سس را با هم مخلوط كنيد و تمام مواد را خوب با هم روي حرارت هم بزنيد تا حدي كه لوبيا‌ها هم گرم شوند.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج