۱۰۷۶۸۵۰
۱۳ نظر
۵۲۶۵
۱۳ نظر
۵۲۶۵
پ

طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید

امروز قصد داریم طرز تهیه خورش قیمه با به را آموزش دهیم که یکی از محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی است که با میوه‌ی به تهیه می‌شود.

مجله دیجی‌کالا - مریم ابراهیمی: میوه‌ی به یکی از میوه‌های باستانی خوش عطر و طعم است که در فصل پاییز به بازار می‌آید. در فرهنگ آشپزی ایرانی، غذا‌ها و دسر‌های متنوعی با استفاده از میوه‌ی به تهیه می‌شود که همگی لذیذ و مطلوب هستند. امروز قصد داریم طرز تهیه خورش قیمه با به را آموزش دهیم که یکی از محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی است که با میوه‌ی به تهیه می‌شود.

طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید

مواد لازم برای ۴ نفر

  • گوشت خورشتی: ۲۰۰ گرم
  • لپه: ۱ پیمانه
  • به: ۲ عدد بزرگ
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • کره: ۴۰ گرم
  • لیمو ترش: ۲ عدد
  • زردچوبه، ادویه‌ی گوشت، دارچین، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید

طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید

طرز تهیه

۱. لپه را شسته، در قابلمه بریزید و همراه با مقداری آب بپزید.

طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید

۲. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن در یک تابه‌ی دیواره بلند تفت دهید تا طلایی و سبک شود. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن عوض کند.

طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید

۳. ادویه‌ی گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، نیمی از دارچین را اضافه کنید و تفت دهید. کمی بعد آب جوش را تا جایی اضافه کنید که روی گوشت را بگیرد. سپس اجازه دهید با درب بسته به مدت تقریبا ۲ ساعت بپزد.

طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید

۴. در نیمه‌های زمان پخت گوشت، به را با پوست، به شکل دلخواه برش بزنید و به همراه کره و مابقی دارچین تفت دهید و کنار بگذارید.

طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید

۵. بعد از خارج کردن به از تابه، رب گوجه فرنگی را در همان تابه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید

۶. وقتی گوشت کاملا پخت، رب گوجه‌فرنگی تفت داده و لپه‌ی پخته و آبکش شده را به آن اضافه کنید. در این مرحله با احتیاط به خورش آب جوش اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید.

نمک، زعفران و آب لیمو ترش را هم اضافه کنید و اجازه دهید خورش، به جوش برسد.

طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید

۷. بعد از کمی جوشیدن، تکه‌های به تفت خورده را اضافه کنید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت به همراه خورش بپزند. زمانی که به پخت و عطر و طعم آن به خورش اضافه شد، خورش را بچشید و در صورت علاقه کمی دیگر آب لیمو ترش یا شکر اضافه کنید.

دقت کنید که تکه‌های به خیلی کوچک نباشند که در خورش له نشوند. پخت به نیاز به زمان زیادی ندارد و نباید به هیچ عنوان له شود.

طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید

۸. نوش جان.

طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      دوتا به زیاد نیس؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        به نطر منم زیاده شیرین میشه

    • بدون نام

      به خورش بالا چند عدد آلو هم اضافه کنین میشه خورش به آلو با یک طعم فوق العاده

    • بدون نام

      اینجوری خورشتی باب ذائقه همه نیست

    • بدون نام

      چقدزیادنخودگذاشته

    • بدون نام

      این خورشت محشره مامان من همیشه درست میکنه و یکی از بهترین هاست

      پاسخ ها

      • بدون نام

        چند سالته نی نی.؟

    • مسیح

      ۲۰۰ گرم گوشت برا ۴ نفر؟
      یعنی ۱ کیلو گوشت واس ۲۰ نفره؟
      میشه اب خورشو اضاف کرد به ۳۰ تا ۴۰ نفر رسوندش؟
      خخخخخ

      پاسخ ها

      • بدون نام

        آبو آره
        ولی تکه های گوشتو چ ؟
        برای اینکه ب سی چهل نفر برسه باید خیلی کوچیکش کنی
        ؟؟؟

      • بدون نام

        تو این وضعیت گوشت ها دیگه از خورشت حذف میشن کم کم

    • .

      چقدر چرب

    • بدون نام

      برای این خورشت رب انارهم باس اضافه کرد
      وطعمش باس ملس باشه باشکر وابلیمو

    • لیلا بانو،

      سلام من 18 سالمه ، تازه دارم اشپزی یاد میگیرم، واقعا تشکر میکنم بخاطر برنامه خوبتون، فقط اگه میشه مطالبتون و یک تر بنویسید شاید داخل بعضی از خونه ها ترازو نباشه،،،تشکر برنامه تون عالیه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج