۱۰۷۸۵۴۲
۱۷ نظر
۵۰۴۴
۱۷ نظر
۵۰۴۴
پ

طرز تهیه عدسی؛ تو این هوا می‌چَسبه!

در این روز‌های سرد و آلوده، خوردن غذا‌های گرم بسیار مهم است. عدسی یک غذای خوشمزه و راحت است که پیشنهاد می‌کنیم در این روز‌ها درست کنید.

ایرنا زندگی: در این روزهای سرد و آلوده، خوردن غذاهای گرم بسیار مهم است. عدسی یک غذای خوشمزه و راحت است که پیشنهاد می‌کنیم در این روزها درست کنید. هم‌چنین خانه‌نشینی به‌خاطر کرونا هرچند سختی‌هایی دارد و اضطراب و استرس زیادی را هم به همراه دارد، اما می‌تواند به ما کمک کند تا بدن خود را در مقابل این ویروس مقاوم کنیم. در این مطلب، طرز تهیه عدسی را بخوانید.

طرز تهیه عدسی؛ تو این هوا می‌چَسبه!

مواد لازم:

  • عدس: ۲ و ۱/۲ پیمانه
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • رب: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: ۱ عدد
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه عدسی؛ تو این هوا می‌چَسبه!

طرز تهیه عدسی؛ تو این هوا می‌چَسبه!

طرز تهیه:

۱. ابتدا عدس‌ها را پاک کنید و با آب خوب بشویید تا هرگونه گرد و خاک و آلودگی آن رفع شود. بعد از شستن عدس‌ها روی آن‌ها آب بریزید و بگذارید برای چند ساعت خیس بخورند.

۲. یک قابلمه مناسب برای پخت عدس‌ها انتخاب کنید، زیرا حجم عدس‌ها بعد از پخت دو تا سه برابر می‌شود. درون قابلمه مقداری روغن بریزید. پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کرده و با روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز‌ها طلایی شدند زرد چوبه و فلفل و نمک را اضافه کنید و برای ۲ الی ۳ دقیقه دیگر تفت بدهید و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. استفاده از رب گوجه فرنگی در دستور پخت عدسی اختیاری است.

۳. در این مرحله عدس‌هایی که خیس شده بودند را به محتویات قابلمه اضافه کنید و روی عدس‌ها ۶ الی ۷ پیمانه آب بریزید. شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.

۴. بعد از اینکه به جوش آمد، شعله گاز را کم کنید و بگذارید عدس‌ها برای نیم ساعت بپزند. در این مرحله سیب زمینی‌های نگینی خرد شده را نیز به عدس اضافه کنید و اجازه دهید برای نیم ساعت دیگر مواد با شعله متوسط بپزند. بعد از پخت کامل عدس‌ها، عدسی را در کاسه‌ای ریخته با کمی پیازداغ تزئین کنید.

طرز تهیه عدسی؛ تو این هوا می‌چَسبه!

فوت و فن‌ها:

  • اگر دوست دارید عدسی غلیظ نباشد می‌توانید هنگام پخت مقدار بیشتری آب به آن اضافه کنید.
  • اگر می‌خواهید این غذا مقوی‌تر و خوش طعم‌تر شود می‌توانید به جای استفاده از آب از آب مرغ یا گوشت برای پخت آن استفاده کنید.
  • اگر دوست داشته باشید می‌توانید به عدسی، قارچ نیز اضافه کنید. در هنگام اضافه کردن سیب زمینی قارچ‌ها را هم به صورت نگینی یا ورقه‌ای نازک خرد کرده و به مواد اضافه کنید تا بپزند.
  • اضافه کردن رب گوجه فرنگی به عدسی سلیقه‌ای است و می‌توانید این غذا را بدون رب گوجه فرنگی نیز امتحان کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • راد

      من سیب زمینی ها رو سرخ میکنم در اخر میریزم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        ما از وسط پخت خام میریزیم که لعاب بده واقعا هم خوب و خوشمزه میشه

    • بدون نام

      موقع سروعدسی روش کاکوتی بریزیدفوق العاده میشه.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        ما روش پونه میریزم.بسیااارررر خوشمزه میشه

      • JÂVÂD

        چه جالب ! حتماً امتحان میکنم

    • مامان کیان

      چه عدسی های بدشکلی

      پاسخ ها

      • رضا

        من همیشه بعد از پخت عدس آن را میکوبم و بعد پیاز داغ و رب را اضافه میکنم

      • بدون نام

        حتما از آبلیموی تازه استفاده کنید چون ویتامین سی برای جزب آهن عدس لازم است

    • بدون نام

      رب گوجه و یک قاشق آرد را در پیاز داغ تف بدید و بعد عدس را اضافه کرده بذارید اینقدر بپزه که کاملا له بشه ،واقعا خوشمزه میشه

    • بدون نام

      عدسی توی زودپز خیلی بهتر عمل میاد و لعاب خوبی میده

      پاسخ ها

      • بدون نام

        موافقم

    • سرآشپز

      از ابتدا و هنگام پخت عدس به میزان یک چهارم حجم عدس ، بلغوز جوی از قبل خیسانده را هم اضافه کنید و در دقایق آخر هم یک قاشق آرد گندم با آب سرد مخلوط کرده در عدس در حال جوشیدن بریزید تا کمی غلظت پیدا کنه و لذیذ تر بشه . دارچین ادویه اصلی عدسی هست . در صورت تمایل میشه آخرش بهش کمی دارچین هم اضافه کرد. میشه هنگام پخت عدسی از قرصهای عصاره گوشت یا مرغ هم در آب آن استفاده کرد

    • بدون نام

      ما تو عدسی سیب زمینی نمیزنیم فکر کنم بد بشه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        لعاب میده خفن میشه

    • بدون نام

      عدسی که خیلی ساده است

    • زهرا آردل

      واقعا که خوب بود

    • بدون نام

      من تو عدسی آلوچه میریزم خیلی خوب میشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج