۱۶۲۵۵۳۰
۴۰۴
۴۰۴
پ

آمار عجیب از دوشغله بودن مدیران این وزارتخانه!

بررسی‌های دیوان محاسبات کشور از شرکت‌های زیرمجموعه صندوق‌های بازنشستگی ذیل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از چندشغله بودن صدها مدیر حکایت دارد.

خانه‌اقتصاد: بررسی‌های دیوان محاسبات کشور از شرکت‌های زیرمجموعه صندوق‌های بازنشستگی ذیل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از چندشغله بودن صدها مدیر حکایت دارد.

براساس بررسی‌های دیوان محاسبات کشور در شرکت‌های زیرمجموعه صندوق‌های بازنشستگی ذیل وزارت رفاه، ۳۹۲ نفر از مدیران عامل و اعضای هیأت‌مدیره، به‌طور هم‌زمان در بیش از یک شرکت دارای سمت مدیریتی هستند.

در این گزارش آمده است، همچنین ۵۷ نفر از کارکنان دولتِ ثبت‌شده در سامانه پاکنا، برخلاف قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل، در سمت مدیرعامل یا عضو هیأت‌مدیره شرکت‌های مذکور فعالیت دارند.

photo_2026-11-03_19-33-57

فرمول راه اندازی کسب و کار پولساز در شرایط غیرممکن👈🏻🔥سه شنبه 8/13 با پیام بهرام‌پور

ثبت نام رایگان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج