۱۱۶۵۰۰
۵۱۷۹
۵۱۷۹
پ

طعم خوش دونات خانگی با شهد مخصوص!

قبل از هرچیز موادتان را یک ربعی بیرون یخچال بگذارید تا دمای محیط را بگیرد و خیلی سرد نباشد. شیر را هم در حد خیلی کم گرم کنید، طوری که نه داغ باشه و نه سرد. شیر را با شکر مخلوط کنید و خمیر مایه را در آن بریزید و بگذارید کنار تا عمل بیاد.

چاشنیک:

طعم خوش دونات خانگی با شهد مخصوص!

  • نوع غذا:شیرینی و دسر
  • وعده غذایی: صبحانه عصرانه
  • زمان پخت : 10دقیقه
  • زمان آماده سازی مواد: 40دقیقه

مواد لازم

  • شیر گرم : یک فنجان
  • شکر : ۱/۴ فنجان
  • تخم مرغ بزرگ : ۲ عدد
  • کره : کاملا نرم شده یک فنجان
  • آرد : ۴ فنجان
  • پودر خمیر مایه فوری : یک قاشق غذاخوری
  • نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • روغن : برای سرخ کردن

طرز تهیه:

1. قبل از هرچیز موادتان را یک ربعی بیرون یخچال بگذارید تا دمای محیط را بگیرد و خیلی سرد نباشد. شیر را هم در حد خیلی کم گرم کنید، طوری که نه داغ باشه و نه سرد. شیر را با شکر مخلوط کنید و خمیر مایه را در آن بریزید و بگذارید کنار تا عمل بیاد.

2. تخم مرغ‌ها را با چنگال به خوبی بزنید تا کاملا مخلوط شوند و کمی کف کنند.

3. به کره هم کمی گرما بدهید و هم بزنید تا کاملا ذوب شوند. بعد هم مخلوط تخم مرغ را به کره ذوب شده اضافه کنید. مخمر را که تا حالا باید عمل آمده باشد به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه کنید.

4. آرد و نمک را هم با هم مخلوط کنید و کم کم به موادتان اضافه کنید و هم بزنید.آنقدری این کار را انجام دهید تا آرد تقریبا تمام شود و دیگر دستتان به خمیر نچسبد. توجه داشته باشید که آرد بیش از حد به خورد خمیرتان نرود و خمیرتان نرم شود.

5. بعد خمیر را در ظرفی که چرب کردید بگذارید و رویش را بپوشانید و ۸ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و یا اگر عجله دارید یکی دو ساعت در جای گرم بگذارید تا ور بیاید.

6. بعد از اینکه خمیر ور آمد و حجمش زیاد شد در سطح آرد پاشی شده خمیر را پهن کنید و با قالب گرد و یا چیزی مثل لیوان دایره هایی را جدا کنید و با قالب کوچکتر وسطش را هم قالب بزنید تا حلقه ایجاد شود. بعد هم روغن را بگذارید تا داغ شود و حلقه ها را یکی یکی بگذارید در روغن داغ و روی دمای متوسط اجازه دهید تا کاملا سرخ شوند. مراقب باشید که دونات ها بیش از حد سرخ نشوند چون در این صورت سفت می شوند. دایره های وسطش رو هم جداگونه بذارید تا سرخ شوند. بعد از سرخ شدن بگذارید تا کمی خنک شوند و روغنش را هم با دستمال بگیرید و داخل شهد قرار دهید و یک طرفش شهدی شود کافیست.

طرز تهیه شهد دونات

1. همه مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود. بعد هم اجازه دهید تا کاملا خنک شوند و دونات‌ها را بعد از سرخ کردن و کمی خنک شدن، یکی یکی درون شهد بگذارید.

2. اگر دوست داشتید می توانید دونات را به جای شهد، در شکلات ذوب شده با کره بندازید تا شکلاتی شوند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج