اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۱۳۷۳۷۳۱
۱۸۶۷
۱۸۶۷
پ

طرز تهیه کیک دو رنگ در ۲۰ دقیقه بدون فر!

«کیک دو رنگ جذابتره! مخصوصا اگه با موز باشه!». یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌ها ترکیب کیک وانیلی و کاکائویی است. تقریبا همه‌ی افراد به این نوع کیک علاقمند هستند.

برترین‌ها: «کیک دو رنگ جذابتره! مخصوصا اگه با موز باشه!». یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌ها ترکیب کیک وانیلی و کاکائویی است. تقریبا همه‌ی افراد به این نوع کیک علاقمند هستند.

اگر به شما بگوییم که این کیک که دستورش پیش روی شماست در کمتر از ۲۰ دقیقه حاضر می‌شود و نیازی به فر هم ندارد خیلی خوشحال خواهید شد، نه؟!

طرز تهیه کیک دو رنگ در 20 دقیقه بدون فر!

پس به شادی ادامه بدهید و درهمین وضعیت مواد لازم را هم یادداشت کنید و همین امروز عصر دست به کار شده و این کیک خوشمزه را درست کنید. اهل منزل خیلی غافلگیر خواهند شد!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
تخم مرغ

۲ عدد

شیر

نصف پیمانه

روغن مایع

۱/۳ پیمانه

آرد

یک پیمانه

بیکینگ پودر 

یک قاشق چایخوری

وانیل

به اندازه نوک قاشق چایخوری

شکر

نصف پیمانه

پودر کاکائو

یک قاشق غذاخوری

 

 

مواد لازم برای قسمت انتهایی کیک:

ماده غذایی مقدار
موز

۲ عدد

شکر

۲ قاشق غذاخوری

کره

یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک دو رنگ در 20 دقیقه بدون فر!

طرز تهیه:

در ابتدا تمام مواد را اندازه گیری کرده و در مقابلتان بچینید. تخم مرغ و کره همیشه در کیک‌ها باید با دمای محیط یکی باشند. پس این مورد را حتما رعایت کنید.

داخل یک تابه کره را قرار بدهید و وقتی ذوب شد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر هم در کره حل بشود. حرارت را زیاد نکنید که شکر و کره نسوزند. بعد از حل شدن شکر، موزهای حلقه شده را کف تابه بچینید. حرارت گاز را بسیار ملایم کنید.

آرد، تخم مرغ‌ها، شیر، روغن مایع، بیکینگ پودر، وانیل و شکر را با هم داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که یکدست بشود هم بزنید. با همزن هم می‌توانید این کار را انجام بدهید. هدف داشتن یک ماده منسجم و یکدست است.

مواد آماده‌شده‌ی کیک را به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی از آنها پودر کاکائو را اضافه کنید.

حالا دو قسمت وانیلی و کاکائویی دارید. هر دو را همزمان از هر دو طرف تابه روی موزها بریزید. می‌توانید ملاقه ملاقه هم بریزید این قسمت دیگر به خودتان بستگی دارد. وقتی تمام مواد را داخل تابه ریختید در تابه را بگذارید و 20 تا 25 دقیقه اجازه بدهید کیک بپزد. بهتر است که زیر تابه شعله پخش کن بگذارید. حرارت گاز را هم روی خیلی ملایم قرار بدهید. بعد از 25 دقیقه با سیخ چوبی کیک را چک کنید و اگر از مواد به سیخ نچسبید کیک شما حاضر است. بعد از اینکه کمی خنک شد آن را داخل ظرف کیک برگردانید و با یک فنجان قهوه یا چای نوش جان کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج