adexo3
۳۱۱۱۱
۷ نظر
۵۰۰۳
۷ نظر
۵۰۰۳
پ

سوسیس بندری مخصوص مجردها!

اینكه چرا این غذا به بندر نسبت داده می‌شود و اینكه منظور كدام بندر است، دقیقا مشخص نیست. اما در اینكه این خوراك جنوبی است، شكی نیست. غذایی ایرانی، با محصول فرنگی كه تركیبی لذیذ و جالب را به ارمغان آورده است.


سوسیس بندری مخصوص مجردها!

برترین ها: اینكه چرا این غذا به بندر نسبت داده می‌شود و اینكه منظور كدام بندر است، دقیقا مشخص نیست. اما در اینكه این خوراك جنوبی است، شكی نیست. غذایی ایرانی، با محصول فرنگی كه تركیبی لذیذ و جالب را به ارمغان آورده است.

سوسیس بندری مخصوص مجردها!

مواد لازم برای ۴ نفر:
  • سوسیس كوكتل: 400 گرم، حلقه‌حلقه شده
  • پیاز متوسط: یك عدد، خلالی‌شده
  • گوجه‌فرنگی متوسط: 2 عدد، نگینی‌شده
  • رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: یك قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  • نمك: به میزان لازم

روش تهیه:


1 - روغن را در یك تابه گود روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.


۲ - سوسیس را اضافه كرده و تفت دادن را ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید. مواد داخل تابه را كاملا هم بزنید تا پیازها نسوزد. در ضمن به یاد داشته باشید قرار نیست سوسیس‌ها كاملا سرخ شود.


3 - رب گوجه‌فرنگی را اضافه كرده و یكی، دو دقیقه تفت دهید. گوجه‌فرنگی را كه بهتر است بدون پوست باشد، اضافه كرده و مخلوط كنید. فلفل قرمز را نیز درون تابه بریزید.


۴ - پس از ۴ دقیقه، یك‌سوم پیمانه آب‌جوش اضافه كرده و روی شعله ملایم غذا را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا غلیظ شود. نمك آن را اندازه كرده و با نان سرو كنید.

نکات:

۱ - از هر نوع سوسیس به جز سوسیس پنیری می‌توانید استفاده كنید.

۲ - اضافه كردن فلفل دلمه‌ای به غذا همراه پیاز طعم آن را بهتر می‌كند.




پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • سمي

      اين سوسيسا تو شط روغن شناورن كه

      پاسخ ها

      • امیر

        تو آب روغن شناور هستش

      • بدون نام

        تو شط روغن نيستن، تو شط گوجه فرنگين!

    • امیر

      حالا یه نظر دارم
      اگه بخوای خوشمزه تر بشه رب رو تو آب جوشیده حل کنید و بعد از سرخ شدن سوسیس به آن اضافه کنید البته نباید سسش زیاد باشه
      عالی میشه

    • سحر

      من نمی دونستم تو سوسیس بندری هم آب میریزن..جالب بود...

    • حمید

      مرسی .. (y)

    • آنوشا

      من با سوسیس مخالفم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج