۳۲۵۰۸۴
۱۱۱ نظر
۵۱۵۳
۱۱۱ نظر
۵۱۵۳
پ

طرز تهیه پیتزای خانگی بدون فر

پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئنید از مواد مرغوب استفاده‌ می‌‌کنید و غذای سالمی برای خانواده‌تان تهیه خواهید کرد.

وب‌سایت سوران: پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئنید از مواد مرغوب استفاده‌ می‌‌کنید و غذای سالمی برای خانواده‌تان تهیه خواهید کرد. اما پخت پیتزا به دلیل نیاز داشتن به فر ممکن است برای همه ساده نباشد. در این بخش شیوه پخت این غذا روی اجاق گاز را به شما آموزش‌ می‌‌دهیم.

موادلازم:

  • آرد (برای خمیر) 3 پیمانه
  • ماست (برای خمیر) یک پیمانه
  • بیکینگ پودر (برای خمیر) دو قاشق چای خوری
  • نمک (برای خمیر) یک سوم قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ (برای خمیر) تخم مرغ 2عدد
  • روغن مایع (برای خمیر) 4 قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده (برای روی پیتزا) 350 گرم
  • رب (برای روی پیتزا) دو قاشق غذاخوری
  • پیاز (برای روی پیتزا) پیاز یک عدد متوسط
  • سیر له شده (برای روی پیتزا) دو حبه
  • فلفل دلمه ای (برای روی پیتزا) به میزان لازم
  • کاری، نمک، فلفل، آویشن (برای روی پیتزا) به میزان لازم
  • قارچ (برای روی پیتزا) قارچ 100گرم
  • پنیر پیتزا (برای روی پیتزا) به میزان دلخواه

طرز تهیه پیتزای خانگی بدون فر
طرز تهیه:

1- پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سیر له شده را به آن اضافه کرده و گوشت چرخ شده را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس رب و نمک و فلفل و ادویه‌های دلخواهتان را اضافه کرده و با نصف لیوان آب به مدت یک ربع بپزید. تا حدی که آب آن کشیده شود. در ظرف دیگری، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را در روغن و با حرارت زیاد تفت دهید. در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمی‌‌‌دهند و تغییر رنگ نخواهند داشت. بعد از سرخ شدن قارچ و فلفل، آنها را کنار بگذارید.

2- حالا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. ماست و تخم‌مرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یک دست شود. این خمیر تا پایان حالت چسبندگی خواهد داشت. پس از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید.تابه مورد نظرتان را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی که آنها را هم چرب کرده‌اید، کف ظرف پهن کنید. دقت داشته باشید که خمیر نازک باشد. این میزان خمیر برای 3 تابه با قطر 30سانتی‌متر کافی خواهد بود.

3- بعد از آنکه خمیر را پهن کردید، در تابه را بگذارید و به مدت 5دقیقه با حرارت ملایم بپزید. سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا وقتی که پنیر آب شود. بعد از 10دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به مدت 10 دقیقه حرارت دهید. اگر‌ می‌‌خواهید نان پیتزا حالت خشک‌تری پیدا کند‌ می‌‌توانید کمی‌ حرارت را زیاد کرده و مرتب آن را چک کنید تا ته نگیرد.

نکته:

1- این پیتزا بسیار ساده و سریع است. فقط به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید. در این صورت ممکن است مغز پخت نشود.

2- به دلیل شرایط پخت این پیتزا، همه مواد را باید از قبل نیم پز یا کاملاً پخته استفاده کنید. حتی اگر تمایل دارید روی پیتزایتان از حلقه‌های پیاز یا زیتون استفاده کنید، باید آنها را تفت داده باشید.

3- در صورت تمایل‌ می‌‌توانید ترکیبات دیگری برای روی پیتزا انتخاب کنید. مثل سوسیس و کالباس، گوجه فرنگی و… که البته ما استفاده از سوسیس و کالباس را به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌‌‌کنیم.

4- خمیر این پیتزا برای طبخ در فر هم مناسب است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • العبد

      منظورتون از خمیر اب شود یعنی پنیر اب شود دیگه؟

    • صدرا

      درست نوشته شده العبد چرا ایراد میگیری نوشته پنیر آب شود درست بخون

      پاسخ ها

      • علی

        دلبندم
        نوشته اصلاح شد

    • ریحون

      دستتون درد نکنه ، من درست کردم خوشمزه شد

    • پیتزا با فر

      این ها چیه میدین به خورد مردم

    • بدون نام

      عااااااااااااااااالی بود مرررررسی

    • مونا

      منظورتون از پیمانه چقدره؟ پیمانه اندازه های مختلف داره

      پاسخ ها

      • بدون نام

        منظور پیمانه شیرینی پزی هستش شما میتونید از لیوان دسته دار فرانسوی به جای پیمانه استفاده کنین

    • مریم

      دستتون درد نکنه.. خیلی عالی بود

    • علیرضا

      من یه پسر 14ساله هستم و به اشپزی علاقه زیادی دارم ....بخاطر همین این غذای شما رو واسه شام درست کردم ..عجب چیزی شد ....پدر و مادرم کیف کردن ...دستتون درد نکنه

      پاسخ ها

      • مائده

        به نظرم باید دختر میشدی

      • سجاد

        من هم یک پسر 14 ساله هستم مثل این که پسرای 14 ساله به اشپزی علاقه زیادی دارن

      • n.rezaei

        ای جان چه پسر خوش ذوقی من که دخترم هیچ استعدادی در آشپزی ندارم و البته که این موضوع هیچ ربطی به دختر یا پسر بودن نداره. و مهم علاقس در کل آفرین به این خلاقیت شما

      • مجید کریمی

        بهترین اشپزهای دنیا مرد هستن

    • بدون نام

      سلام‌امشب‌میخوایم‌درست‌کنیم

    • بدون نام

      سلام

    • مائده

      خوب بود ممنون

    • بدون نام

      مضخرف ترين غذا ي دنيا بود

    • پروا

      ما چون فر نداریم هیچوقت درست نکردم ممنون که آموزش بدون فر دادید

    • بدون نام

      بدنبود به درد تحقیقم می خورد

    • رضا

      خیلی عالی است

      پاسخ ها

      • ثامن محمد زاده

        عااااااااااااااااالی

    • خوبه

      نمیدونم درست نکردم مرسی اه ولی اگه درست کنم میگم حال ندارم برم وسیله بخرم

    • آشپز باشی

      خیلی خوشمزه شده به همه پیشنهاد میکنم درست کنن فقط یه مشکل که داشت این بود که چرا فقط یه طرف خمیر سرخ شد

      پاسخ ها

      • ستایش

        گازتون تراز نبوده

    • سولماز

      خیلی عالی بودمرسی مرسی مرسی از شما

    • بیک وردی

      خیلی پیتزا خوب شده بود ممنون آر راهنمایی شما

    • اله

      عالی بودمرسی

    • بدون نام

      مال من خمیرش خشک شد چیکارش کنم

    • اری

      من درست کردم واقعا خوشمزه شده بود البته قیافش جالب نبود

    • zahra

      بد نبوددددددددددددددد

    • دخمل

      مررررسی

    • دخمل

      مررررسی

    • محمد سام

      عالی بووووووود

    • فاطمه

      الی بود

      پاسخ ها

      • فائزه

        چی بود؟؟؟

    • بدون نام

      خیلی خوب واقعا که خیلی خوب بود یعنی خیلی خوب بود بخدا اینقد خیلی خوب بود یه انگشت دست راستمو خیلی خوردم خیلی بود

    • سرآشپز

      سلام .عالی بود .جای شما خالی بود .

    • بدون نام

      سلام عالی بود

    • حورا

      خیلی خوب بود

    • بدون نام

      خیلی خوب بود ممنون ما چون فر نداشتیم نمی توانستیم پیدزا درست کنیم

    • نازی

      ما هنوز درست نکردیم وای به حالتون بد بشه... خخخخخخخخ

    • میتا

      مرسییییی

    • Mohadese

      ببخشید چه نوع آردی واسه خمیر باید بکار ببریم؟؟

    • يه نَفَر

      چرا من هيچي نفهميدم-خواهش ميكنم كمكم كنيد-ممنونم

    • سمانه

      من هنوز درست نکردم

    • رضا

      خوبه به ما بدبخت بیچاره ها که فر نداریم اموزش تابه ای میدید ممنونم خخخنخ

    • بدون نام

      سعی میکنم درست کنم خدا کنه خوشمزه باشه وگرنه از دست غرای شوهرم در امان نیستم

    • ازاده

      خیلی خوب بود

    • بدون نام

      خیلی خوب بود ولی هنوز درست نکردم

    • عسل جون

      سلام از قیافه معلومه خوشمزه است.مرسی.

    • پیتزا

      خالییییییییهههههههههه

    • اریا

      عالییییییی.عالی،عالی.درست کردم عالی بود دستتون درد نکنه

    • سمیرا

      ارد خمیرچه نوع اردی بایدباش؟؟؟؟؟
      میش لطفاپاسخ بدید

      پاسخ ها

      • H

        ارد گندم

    • پروین

      خیلی عالی

    • احمد

      در ست نمردم میترسم بد بشه

    • کیمیا

      واقعا ممنون ک به نظراتمون گوش دادین با تشکر فراوان از شما عزیزان

    • کیمیا

      واقعا ممنون ک به نظراتمون گوش دادین با تشکر فراوان از شما عزیزان

    • بدون نام

      ممنون حتمادرستش میکنم

    • غزل

      من درست کردم عالی شد واقعا ایول داری اشپز جون... البته فر دارم ولی روی گازو ترجیح میدم!!!!

    • بدون نام

      فک کنم خوب باشه خیلی ممنون فقط میترسم...تشکر

    • سوین

      خوب بود ولی من بازم تو بیرون بخرم بهتره

    • عرشیا

      امیدوارم که خوش مره شه چون اولین بارمه وخیلی هوس کرده ام

    • نهال

      اینکه گفته اول خمیر رو کف تابه بزارید و حرارت بدید یعنی چقد حرارت بدیم؟و بعدش مواد رو بهش اضافه کنیم...

    • katayoon

      من خودم درست نکردم ولی وقتی خوندم گفتم که بهتره وقتی خمیر رو بزاریم سرخ بشه بعد برگردونیم روی قسمت سرخ شده مواد رو بریزیم اینطوری دو طرفش سرخ میشه و پیتزای ترد تری داریم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        آفرين

      • بدون نام

        البته اینطوری ممکنه مواد به خمیر نچسبه و موقع برش و خوردن لایه مواد از خمیر جدا شه و جالب نباشه

    • بدون نام

      عااااااالی بود مرسی

    • بدون نام

      جالبه فقط فرقش اینه که تخم مرغ داره خمیرش و یک جورایی نانش بین کوکو و کیک و نان هست. :) البته اگر دو طرفش را سرخ کنیم که کوکوتر هم میشه

    • بدون نام

      خوب بود فقط نونش خیلی نازک از آب درمیاد.

    • بدون نام

      خمیرش خیلی نازک شد و من تو فر گذاشتم ،چسبیده بود ،با کفگیر جداش کردم

    • نوا

      وقتی درستکردم میگم چطورشد••• آخه میخوام با همون تابه کیک پز که گفته بودم درست کنم

    • نوا

      باتشکر از دستور خوب شما•امامن چند سوال داشتم؛

    • نوا بانو

      1)آیامیشه این پیتزارو در تابه کیکپز(که هم برقی°هم گازی هست)درستکرد؟؟!!!

    • بدون نام

      من که تازه دستور پخت و گرفتم
      امیدوارم مزه بده

    • محمد

      خیلی،خوب است

    • بدون نام

      درست کنیم ببینیم چی میشه

    • بدون نام

      درست کنیم ببینیم چی میشه

    • بدون نام

      ایول به همهتون درست کردنین منم دوست دارم درست کنم اما حوصله شو ندارم کوفتتون بشه تنهایی خوردین

    • بنی

      کار بر 17:53 اگه شوهرت انقد غرغرو هستش مگه بیکاری این همه زحمت بکشی.همون املت درست کن بزار جلوش
      والا...

    • سحر

      سلام این ازچه آردی باید استفاده شه؟ ماست برای چیه؟

    • دخمل

      خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووب بود

    • بدون نام

      عالی بود ممنون

    • بدون نام

      عالی بود ممنون

    • سانیا

      عالی بود

    • پروین

      سلام .خمیرمن اصلاخشک شده یطرفشم خامه .میشه راهنماییم کنید

    • بدون نام

      خیلی دوست دارم درست کنم ولی نمیدونم اردش چیه

    • فاطمه

      عالللللی بود

    • دانا

      میشه خمیراماده هست بخریم

    • رهام

      خیلی خوشمزه بود ممنون.حالا مهم نیست که درست نکردم ولی نیت درست کردنش رو داشتم که همینم مهمه

    • خشگل خانم

      من تازه دستورشوپیداکردم فقط نمیدونم خمیرچیه

    • نگین

      خیلی خوشمزه بود

    • پریناز17

      دستتون درد نکنه حیف ک پول ندارم گوشت چرخ کرده و پنیر بگیرم

    • نسیم

      بسیار خوب بود . دستتون درد نکنه .امتهانش کنید .عاللی است .طعم و مزه ی عالی.

    • ....

      سلام ارد سفید میخوادفرق نمیکنه ارد کیک باشه یا گندم هر کدوم خواستی بریز.

    • بی نام

      هیچی به پیتزای بیرون نميرسه

    • بی نام

      هیچی به پیتزای بیرون نميرسه

    • بدون نام

      این پیتزا برای چند نفره

    • سعید نامی

      خجالت نمی کشید آخه کدامیک از غذاهایی که شرح داده اید ایرانیه یه تاکی غرب زده خود باخته با داشتن فرهنگ غنی خود بیگانه پرست خواهید بود آخه هر ملتی چه خوب و چه بد واسه خود فرهنگی داره از طرفی با این گرانی کدام ایرانی قادر به تهیه این غذا هاست! ؟

    • مارال

      خوب بود اما یکم نونش خشک شد اما خوب بود

    • علی

      نمی دونم چرا خمیرش خشک میشه !!!

    • الهه

      سلام. آیا میشه از خمیر آماده استفاده کنیم؟؟

    • حمیده

      میشه تو کیک پز هم درست کرد.

    • جواد

      عالی بود

    • بدون نام

      عالی بود

    • آیتک

      فکر کنم خوب بشه من هم اولین بارم است درست می کنم

    • لیلا

      من کیک قابلمه ای درست میکنم خیلی خوب میشه البته قالب کیک روروسه پایه توقابلمه میزارم..آیامیشه پیتزاروبه همین روش وباخمیرخونگی درست کنم؟.....ویامرغ روبه همین روش وبخارپز....ممنون میشم جواب بدین.

    • باران

      من درست کردم. اولین بارم بو پیتزا درست میکردم. واقعا عالی بود.

    • محنا حنايي

      شما مطمئنين خوب ميشه ؟ اخه من يه بار با يه دستور پخت ديگه انجام دادم زبادي خوب نبود.

    • Amirali

      من یه پسر ۱۳ ساله ام برای شام مامان بابام درست کردم یعنی خیلی کیف کردن ممنون از سایت خوبتون

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج