۴۹۲۵۹۹
۱ نظر
۵۰۰۶
۱ نظر
۵۰۰۶
پ

«خوراک بال» و آخر هفته های فوق العاده!

بال کبابی طرفداران خاص و البته زیادِ خود را دارد. اما در این مطلب به جای بال کبابی، خوراک بال را به شما آموزش داده ایم. شک نکنید که حتی بیشتر از خوردن بال کبابی از آن لذت می برید.

ماهنامه سرآشپز - مینا مدنی: بال کبابی طرفداران خاص و البته زیادِ خود را دارد. اما در این مطلب به جای بال کبابی، خوراک بال را به شما آموزش داده ایم. شک نکنید که حتی بیشتر از خوردن بال کبابی از آن لذت می برید.
مواد مورد نیاز:

  • بال مرغ (مزه دار شده): 250 گرم
  • اسفناج (برگ کوچک): 100 گرم
  • پرتقال (فیله شده): 2 عدد
  • انار (دانه شده): یک دوم پیمانه
  • زیره سیاه، نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد مورد نیاز سس پرتقال:

  • شکر قهوه ای: 1 ق س
  • آب ولرم: 2 ق س
  • سرکه بالزامیک: 1 ق س
  • روغن زیتون: 2 ق س
  • آب پرتقال: یک چهارم پیمانه

«خوراک بال» و آخر هفته های فوق العاده!

روش پخت:

1. بال مرغ را همراه با 1 عدد پیاز رنده شده، یک دوم قاشق سوپخوری شکر قهوه ای، 2 قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک و مقداری فلفل سیاه داخل کاسه ای بریزید و به مدت 35 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود. بعد آن را از مواد مرینت خارج کنید.

۲. بال مزه دار شده را در سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده، بچینید. سپس در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و در ۵ دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا طلایی رنگ شود.

3. داخل ظرفی اسفناج را چیده، بعد بال را روی آن قرار دهید. سپس فیله پرتقال و دانه انار را روی آن گذاشته و نمک، فلفل و زیره سیاه بپاشید.

۴. برای تهیه سس پرتقال؛ شکر قهوه ای را درون آب ولرم حل کرده، سپس سرکه بالزامیک، روغن زیتون و آب پرتقال را به آن افزوده و هم بزنید.

5. خوراک را همراه با سس آماده شده نوش جان کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • کامیار

      بال فقط کبابی رو منقل ! بقیش سوسول بازیه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج