۵۷۶۷۱۱
۱ نظر
۵۰۱۹
۱ نظر
۵۰۱۹
پ

غذای فصل؛ آلبالو پلو با مرغ

آلبالو پلو یه غذای مجلسی ایرانیه، که میشه اون رو هم با مرغ و هم با گوشت پخت. فصل تابستان فرصت خوبیه که این غذا رو با آلبالوهای تازه بپزید و لذت ببرید.

وب‌سایت آشپزباشی: آلبالو پلو یه غذای مجلسی ایرانیه، که میشه اون رو هم با مرغ و هم با گوشت پخت. فصل تابستان فرصت خوبیه که این غذا رو با آلبالوهای تازه بپزید و لذت ببرید.
مواد لازم

  • روغن به میزان لازم
  • پیاز ۱ عدد
  • مرغ ۱ عدد
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • برنج ۴ پیمانه
  • آلبالو ۱ کیلوگرم
  • شکر ۵۰۰ گرم
  • خلال پسته به دلخواه
  • خلال بادام به دلخواه
  • زعفران به دلخواه
غذای فصل؛ آلبالو پلو با مرغ

طرز تهیه

۱. پیاز رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.

2. مرغ رو خرد کنید.

۳. برنج رو از چند ساعت قبل در آب نمک خیس کنید. قبل از استفاده برنج رو آبکش کنید.

4. هسته آلبالوها رو در بیارید.

5. در ماهیتابه کمی روغن گرم کنید و پیاز رو تفت بدین. وقتی پیاز طلایی شد تکه های مرغ رو اضافه کنید و کمی دیگه تفت بدین. قدری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مرغ بزنید و بذارید به همراه چند لیوان آب بپزه و نرم بشه.
برنج رو به همراه مقداری آب و نمک روی حرارت بذارید تا بجوشه و نیم‌پز بشه و بعد آبکش کنید.

6. آلبالو رو با شکر و آب خودش بذارید برای حدود ۱۰ دقیقه بجوشه.

۷. در کف قابلمه کمی روغن بریزید و ته‌دیگ دلخواهتون رو در اون بذارید، بعد برنج و آلبالو رو لایه‌لایه در قابلمه بریزید و دم بذارید.

8.آلبالو پلو رو با خلال پسته و خلال بادام و برنج زعفرانی تزیین کنید و در کنار تکه‌های مرغ میل کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • نانا ازادی

      جزئیات بیشتری داره البالو پلو بهتره که کاملتر دستوراتتونو مرقوم بفرمایید اینجوری همه میتونن راحتتر و بدون هدر رفتن موادشون درست کنن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج