سوپ گوجهفرنگي
گوجه فرنگي، يكويكدوم فنجان آب، پياز، كرفس، رب گوجه فرنگي، قرص سوپ، ۲قاشق غذاخوري گشنيز، شكر و سس تند را با هم مخلوط كنيد.
- گوجهفرنگي متوسط بدون پوست ۴ قابشده: ۳ عدد
 
- پياز خردشده: يك عدد
 
- ساقه كرفس خردشده: يك عدد
 
- رب گوجهفرنگي: ۹۰ گرم
 
- گشنيز يا ريحان ساطوري: ۲ قاشق غذاخوري
 
- قرص سوپ مرغ: ۲ عدد
 
- شكر: يك قاشق مرباخوري
 
- سس فلفل تند: به ميزان لازم
 
- آب: يك و نيم فنجان
 
روش تهيه:
گوجه فرنگي، يكويكدوم فنجان آب، پياز، كرفس، رب گوجه فرنگي، قرص سوپ، ۲قاشق غذاخوري گشنيز، شكر و سس تند را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت به جوش آوريد سپس شعله را كم كنيد و ۲۰ دقيقه در قابلمه را ببنديد تا كرفس و پياز بپزند. بعد از آن از روي حرارت برداريد و ۱۰ دقيقه سوپ را خنك كنيد. سپس سوپ را در مخلوطكن نرم و سرو كنيد. ميتوانيد روي سوپ كمي گشنيز تازه ساطوري بپاشيد. (۴ نفر)
						
	
			
			

	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر