فلای تودی - بالا استیکی
۶۳۵۰۲۰
۲ نظر
۵۰۴۳
۲ نظر
۵۰۴۳
پ

سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت انار

سالاد تونسی ماشویا (mashwiya) با بادمجان، فلفل دلمه و کدو سبز گریل شده تهیه و با شربت انار تزئین می‌شود.

برترین‌ها - ترجمه از الهام مظفری: سالاد تونسی ماشویا (mashwiya) با بادمجان، فلفل دلمه و کدو سبز گریل شده تهیه و با شربت انار تزئین می‌شود.
طرز تهیه سالاد ماشویا

مواد لازم:

  • ۱۵۰ گرم بادمجان
  • ۱۲۵ گرم فلفل دلمه‌ای سبز
  • ۱۲۵ گرم فلفل دلمه‌ای قرمز
  • ۱۵۰ گرم پیاز
  • ۱۵۰ گرم کدوی سبز
  • ۵۰ گرم جعفری تازه
  • ۵۰ گرم سیر
  • ۵۰ میلی لیتر روغن زیتون
  • ۱۰ گرم پودر فلفل سیاه
  • نمک به مقدار لازم
  • ۲۵ میلی لیتر آبلیمو
  • ۵۰ گرم کاهو
  • ۲۵ میلی لیتر
  • ۲۵ میلی لیتر شربت انار
طرز تهیه سالاد ماشویا
طرز تهیه:

فلفل دلمه ای، بادمجان، پیاز و کدو سبز را ورقه ورقه کنید.
طرز تهیه سالاد ماشویا

برگ‌های جعفری را خرد کرده و برای تزئین سالاد کنار بگذارید.
طرز تهیه سالاد ماشویا
سیر‌ها پوست بگیرید و کاملا خرد کنید.

طرز تهیه سالاد ماشویا

برای آماده کردن مخلوط سالاد، روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید. سیر خرد شده و پودر فلفل و نمک را به آن اضافه کنید.
طرز تهیه سالاد ماشویا

پیاز، بامجان، فلفل دلمه‌ای و کدو سبز را با هم ترکیب کنید. مخلوط روغن را روی آن ریخته و خوب هم بزنید تا زمانی که همه مواد کاملا ترکیب شوند.
طرز تهیه سالاد ماشویا

یک ماهیتابه چدنی برداشته و پیاز و کدو سبز را درون آن بریزید تا دو طرفش کباب شود.
طرز تهیه سالاد ماشویا

درمورد بادمجان و فلفل دلمه ای‌ها هم همین کار را تکرار کنید و آن‌ها را در کاسه سالاد بریزید.
طرز تهیه سالاد ماشویا

آبلیمو و جعفری خرد شده را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
طرز تهیه سالاد ماشویا

کاهو‌ها را در یک بشقاب خرد کنید و سبزیجات گریل شده را روی آن‌ها بریزید.
طرز تهیه سالاد ماشویا

در انتها شربت انار را هم روی سالاد ریخته و میل کنید.

طرز تهیه سالاد ماشویا
مواد لازم برای تهیه شربت انار:

  • ۴ پیمانه آب انار
  • ۲ و نیم پیمانه شکر
  • ۱ قاشق چایخوری آبلیمو
طرز تهیه سالاد ماشویا

طرز تهیه:

در یک ماهیتابه همه مواد را روی حرارت متوسط ترکیب کنید. کاملا هم بزنید تا شکر حل شود.
اجازه دهید روی حرارت متوسط به بالا ۲۰ - ۲۵ دقیقه بماند تا زمانی که قوام شربت را به دست آورد.
از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود. می‌توانید این شربت را تا دو هفته در یک ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سارینا هدایتی

    سلاد جالب و به نظر من خشمزه است

  • بدون نام

    ترظ تهیه ی یک سالاد خوشمزه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج