۸۲۲۵۴۰
۱ نظر
۵۰۱۸
۱ نظر
۵۰۱۸
پ

پوره عدس قرمز؛ هم رنگش عالیه هم طعمش!

پوره عدس قرمز یک پیش غذای مناسب است و همچنین به عنوان غذای کودک نیز می توان استفاده کرد.طرز تهیه را در ادامه ببینید.

وب‌سایت نمناک: پوره عدس قرمز یک پیش غذای مناسب است و همچنین به عنوان غذای کودک نیز می توان استفاده کرد. طرز تهیه را در ادامه ببینید.

مواد لازم برای پوره عدس قرمز

  • عدس قرمز: 2 لیوان
  • پودر تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری
  • گشنیز تازه خرد شده: یک قاشق سوپخوری
  • سرکه: یک قاشق سوپخوری
  • آب مرغ بدون چربی: یک لیتر
  • تره فرنگی: 3 عدد
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • نعنای تازه خرد شده: 2 قاشق سوپخوری
  • جعفری (برای تزئین): به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

پوره عدس قرمز؛ رنگش هم مانند طعمش زیباست!

طرز تهیه پوره عدس قرمز

1. عدس ها را در یک قابلمه بریزید و تره فرنگی، پودر تخم گشنیز، گشنیز تازه، نعنا، سرکه و آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن، باید به مدت 40-30 دقیقه روی حرارت ملایم نیم جوش بماند تا عدس ها پخته و آب آن کشیده شود.

2. سپس فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. پس از آن به مواد آماده شده، نمک و فلفل اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.

3. سپس آنها را در چهار ظرف کوچک که از قبل چرب شده بریزید. وسط آنها را خالی کنید و یک تخم مرغ بشکنید. روی ظرف فویل آلومینیوم بکشید.

4. به مدت 20-15 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد بگذاریم تا وقتی که تخم مرغ سفت شود. آن گاه روی غذا را با جعفری خرد شده تزئین کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    دال عدس

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج