۱۶۲۶۱۱۶
۰
۰
پ

سخنگوی ارتش: احتمال تجاوز مجدد به کشور منتفی نیست

سخنگوی ارتش با تأکید بر تقویت توان نیروهای مسلح پس از جنگ، هشدار داد در صورت تکرار تجاوز آمریکا، ایران پاسخ قاطع خواهد داد و پایگاه‌ها و منافع این کشور در خارج از منطقه نیز در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران قرار دارند.

 همشهری آنلاین: سخنگوی ارتش با تأکید بر تقویت توان نیروهای مسلح پس از جنگ، هشدار داد در صورت تکرار تجاوز آمریکا، ایران پاسخ قاطع خواهد داد و پایگاه‌ها و منافع این کشور در خارج از منطقه نیز در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران قرار دارند.

5422201

سخنگوی ارتش با تأکید بر اینکه تنگه هرمز در کنترل راهبردی ایران قرار دارد، اعلام کرد نیروهای مسلح کشور با تجربه جنگ قوی‌تر شده‌اند.

وی اظهار کرد ایران با مقاومت در جنگ، معادلات سیاسی آمریکا را تغییر داده است.

سخنگوی ارتش با اشاره به عقب‌نشینی شناورهای آمریکایی از منطقه گفت احتمال تجاوز مجدد این کشور منتفی نیست و ممکن است آمریکا به دلیل شرایط و استیصال سیاسی خود دست به اقدام دیگری بزند.

وی تأکید کرد در صورت تکرار تجاوز، آمریکا با پاسخ قاطع ملت و نیروهای مسلح ایران مواجه خواهد شد.

سخنگوی ارتش همچنین اعلام کرد پایگاه‌ها و منافع آمریکا در خارج از منطقه غرب آسیا و خلیج فارس نیز در تیررس پهپادها و موشک‌های ایران قرار دارند.

 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج