امامجمعه قم: ترامپ آبروی ابرقدرتی آمریکا را بُرد
سید هاشم حسینی بوشهری در خطبه های مجازی نماز جمعه قم در حرم حضرت معصومه (س) اظهار داشت: در هفته های اخیر دشمن کینه توز ما سه بار در مجامع جهانی مانند مجمع عمومی و شورای امنیت سازمان ملل متحد شکست مفتضحانه ای خورد.
انتخاب: سید هاشم حسینی بوشهری در خطبه های مجازی نماز جمعه قم در حرم حضرت معصومه (س) اظهار داشت: در هفته های اخیر دشمن کینه توز ما سه بار در مجامع جهانی مانند مجمع عمومی و شورای امنیت سازمان ملل متحد شکست مفتضحانه ای خورد.
وی افزود: دشمن دنبال این بود که تحریم هایی که علیه نظام اسلامی وضع کرده بودند، ادامه پیدا کند اما به فضل پروردگار تعجب است که حتی همپیمانان آمریکا نیز اجازه ندادند که مانور داشته باشد.
وی افزود: همپیمانان آمریکا یک نَه بزرگ به آمریکا گفتند و در بین همه کشورها فقط یک کشور کوچک پیدا شد که به دعوت آمریکا پاسخ مثبت گفت.
حسینی بوشهری خاطرنشان کرد: آیا این برای آمریکا و رئیس جمهوری که آبروی آمریکا و آبروی ابرقدرتی آمریکا را بُرد گرچه از اول هم آبرویی نداشت یک ننگ نیست؟
عضو خبرگان رهبری همچنین با اشاره به هفته دفاع مقدس یادآور شد: نباید تصور کنیم که دوران دفاع مقدس با سرافرازی و تقدیم هزاران شهید سپری و تمام شد، دشمن امروز جنگ فرهنگی و اقتصادی علیه ما به راه انداخته، تفاوت آن روز با امروز در این است که در دفاع مقدس همه انگیزه داشتیم دشمن را از خاک کشور بیرون کنیم، متحد بودیم و در کنار حضرت امام (ره) قرار داشتیم ولی امروز دشمن برای نسل جوان تهام فرهنگی و همچنین جنگ اقتصادی و تحریم را طراحی کرده است.
وی افزود دشمنان تاکنون هر چه تحریم کردند و هر روز نیز تحریم می کنند و تحریم های تکراری انجام می دهند راه به جایی نمی بَرند.
امام جمعه موقت قم تاکید کرد: ملت ایران برغم مشکل های اقتصادی و معیشتی بواسطه پیمانی که با امام و شهیدان بستند تسلیم دشمن نخواهند شد و دست ها را به علامت تسلیم در مقابل دشمن بلند نخواهند کرد.
آیت الله حسینی بوشهری همچنین با تسلیت هفتم صفر سالروز شهادت امام حسن مجتبی (ع) افزود: این امام بزرگوار بعد از شهادت امیرمومنان علی (ع) حتی از ناحیه دوستان نیز دچار اذیت و آزارهای فراوان شد.
وی با بیان اینکه دوستان آن امام با او بی وفایی کردند و به اردوگاه معاویه پیوستند افزود: چون وجود مقدس امام مجتبی به خاطر مصالح جامعه اسلامی با معاویه قرار داد صلح امضا کرده بود، خوارج مقابل آن حضرت ایستادند و او را به خوار و کوچک نمودن مسلمانان متهم کردند.
دبیر شورای عالی حوزه های علمیه همچنین رفتار خواص برای جامعه را یک سند دانست و اذعان داشت: اگر جامعه لغزشی از خواص ببیند به خاطر لغزش آنها دچار لغزش می شود.
آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به آسیب های دینداری موضوع خواص را از جمله آن برشمرد و گفت: توده و عوام مردم چشم به گفتار و رفتار خواص دوختند، اگر خواص و پیشوایان جامعه و کسانی که جنبه مقتدی بودن برای جامعه دارند دچار انحراف شدند این مساله در سطح خود آنها باقی نمی ماند و تنها دینداریشان در معرض آسیب قرار نمی گیرد بلکه این آسیب به جامعه نیز سرایت می کند چرا که مردم نوعا بین دین و پیشوایان دینی تفکیک قائل نمی شوند.
وی ادامه داد: عمل و گفتار آنها را نماد دین تلقی می کنند، بنابر این خواص جامعه همان گونه که اگر خوب عمل کنند رفتاری صادقانه داشته باشند و با خدا پیمانی استوار ببندند و ایمان خود را حفظ کنند جامعه به راه راست هدایت می شود و دین آنها آسیب نمی بیند ولی اگر دچار کج روی و انحراف شدند این امر تنها در محدوده خود باقی نمی ماند و دیگران نیز در معرض این آسیب قرار خواهند گرفت.
امام جمعه موقت قم یکجانبه گرایی را نیز از دیگر آسیب های دین داری ذکر و تصریح کرد: در صورتی که یکجانبه گر شدیم و دامنه دین را به افراد و اشخاص خاصی محدود کردیم و به دین حالت انحصاری دادیم و امتیازهایی که خدای متعال از رهگذر دین داری وعده داده را برای افراد خاصی در نظر گرفتیم این یکی از آسیب های جدی دین داری است و چنین افرادی دین داران واقعی نیستند.
وی اضافه کرد: از این رو باید مراقبت و نظارت کنند، اگر می خواهند رضایت الهی را بدست آورند با این تفکر نمی توانند رضایت ذات باری تعالی را کسب نمایند.
نمازجمعه قم بدلیل شرایط قرمز و سپس فوق قرمز کرونا در این شهر مدتی است برگزار نمی شود.
نخستین نمازجمعه قم پس از شیوع کرونا بعد از حدود چهار ماه روز شش تیرماه امسال با اعمال دستورالعملهای بهداشتی در مصلای قدس شهر قم برگزار شد اما تشدید دوباره این بیماری در سطح استان قم سبب شد بار دیگر تصمیم به بازگشت برخی از محدودیتها از جمله لغو نمازجمعه قم از ۱۷ مردادماه گرفته شود
تبلیغات متنی
-
۶ منبع گیاهی برای افزایش پروتئین بدن
-
درگیری پدافند ارتش با یک پهپاد در جنوب غرب کشور
-
اولین پسلرزه نطق تازه ترامپ درباره ایران
-
نوید محمدزاده با یک سلفی تازه جلبتوجه کرد
-
از این روز منتظر یک موج جدید بارشی باشید
-
فال روزانه دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ | فال امروز| Daily Omen
-
پاریسنژرمن به قهرمانی لیگ نزدیکتر شد
-
واکنش ایران به پاسخ رد ترامپ؛ چه بهتر!
-
تصاویری از شادی آبیاناریها در شب غم رئال
-
خلاصه بازی بارسلونا - رئال مادرید
-
جزئیاتی از سفر مهم و حساس ترامپ به چین
-
بارسلونا الکلاسیکو و جام را با هم برد
-
ترامپ پاسخ ایران به پیشنویس توافق را رد کرد
-
عکس متفاوت و هنری شبنم قلیخانی در سواحل دبی
-
پاسخ ایتالیا به ترامپ درباره ورود به جنگ ایران
-
واکنش ایران به پاسخ رد ترامپ؛ چه بهتر!
-
تصاویری از شادی آبیاناریها در شب غم رئال
-
بارسلونا الکلاسیکو و جام را با هم برد
-
ترامپ پاسخ ایران به پیشنویس توافق را رد کرد
-
ادعای والاستریت: پاسخ ایران مورد پسند آمریکا نیست
-
بارسلونا در ۱۸ دقیقه طوفانی رئال را آچمز کرد
-
تصاویر ترسناکی که حالوهوای روزهای کرونا را زنده کرد
-
متن پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا درباره پایان جنگ
-
پیام تازه ترامپ درباره ایران جلبتوجه کرد
-
صداوسیما: عدم ابلاغ قانون حجاب باعث جنگ شد!
-
جمله ترامپ درباره تنگه هرمز خبرساز شد
-
گزارش سیانان از دستور رهبر انقلاب درباره مذاکره
-
ادعای نتانیاهو: وارد ایران میشویم و اورانیوم را خارج میکنیم!
-
ترامپ: من نگفتم عملیات رزمی علیه ایران تمام شده
-
واکنش همتی به افزایش نرخ دلار: منطقی بود
-
توهین باورنکردنی به علی دایی روی آنتن زنده صداوسیما!
-
بنر آیسان اسلامی در چند شهر مازندران زده شد
-
تمام واکنشها به خبر دیدار پزشکیان با رهبر انقلاب
-
یک اتفاق هولناک دقایقی بعد از ترور رهبر کرهشمالی
-
اولین تصویر از حمله موشکی به پتروشیمی امیرکبیر
-
بنگاه برادر رونالدو در گلشهر کرج افتتاح شد!
-
اعتراض به گرانیها به تجمعات شبانه رسید
-
چهل سالگی فیلمی که تا هنوز و تا ابد دوستش داریم
-
ادعای هاآرتص: این کشور مانع سرنگونی نظام ایران شد
-
حرکت پهلوانانه رسول خادم همه را به ستایش وا داشت!
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
پرونده پژمان جمشیدی در افکار عمومی پیچیدهتر شد!
-
ویدئوی خبرساز همشهری از مداحی برای دختران کمحجاب!
-
یک عبارت دو کلمهای از دل قطعی اینترنت متولد شد!
-
شغل جدید و عجیبی که این روزها رونق گرفته است
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر