۱۰۶۹۰۱۶
۵۰۳۲
۵۰۳۲
پ

سفرای آلمان و فرانسه به وزارت خارجه احضار شدند

سفیر آلمان در تهران در اعتراض به بیانیه روز گذشته اتحادیه اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد.

خبرگزاری ایسنا: سفیر آلمان در تهران در اعتراض به بیانیه روز گذشته اتحادیه اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد.

سفیر آلمان در تهران در اعتراض به بیانیه روز گذشته اتحادیه اروپا در خصوص اعدام روح الله زم به وزارت امور خارجه احضار شد و مراتب اعتراض جمهوری اسلامی ایران از سوی دستیار وزیر و مدیرکل اروپای وزارت امور خارجه به وی ابلاغ شد.

رییس نمایندگی سفارت فرانسه در تهران هم قرار است در پی بیانیه مداخله جویانه وزارت خارجه فرانسه در مورد اعدام روح الله زم به وزارت امور خارجه احضار شود.

در پی صدور این بیانیه، بعد از ظهر امروز فیلیپ تیه بو سفیر فرانسه نیز در تهران از سوی دستیار وزیر و مدیرکل اروپای وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض رسمی جمهوری اسلامی ایران به وی نیز ابلاغ شد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج