۱۱۰۹۲۲۱
۱۲ نظر
۵۰۰۷
۱۲ نظر
۵۰۰۷
پ

هشدار محققان نسبت به مصرف گوشت قرمز

محققان دریافتند، مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد

خبرگزاری فارس: محققان دریافتند، مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

نتایج یک بررس جدید نشان می‌دهد، مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، سفتی رگ‌ها و علمکرد ضعیف‌تر قلب را به دنبال دارد.

محققان انگلیسی در این تحقیق حدود ۲۰ هزار نفر را تحت بررسی قرار دادند و درنهایت دریافتند، مصرف بیشتر گوشت قرمز و فرآوری شده با عملکرد بدتر قلب ارتباط داشت. مطالعات قبلی در مورد خطرات ناشی از مصرف منظم گوشت قرمز هشدار داده است.

دانشمندان انگلیسی مصرف هر نوع گوشت قرمز - مانند گوشت گاو و گوشت بره را با کاهش عملکرد قلب مرتبط دانسته‌اند.

گوشت فرآوری شده گوشتی است که توسط نمک، دود دادن، خشک کردن و یا بصورت کنسرو حفظ و مراقبت می شود؛ سوسیس سرخ کرده، هات داگ، کالباس، بیکن و ژامبون از اناوع گوشت فرآوری شده هستند.

برخی شواهد نشان می‌دهد که گوشت قرمز میکروبیوم روده را تغییر می‌دهد و منجر به افزایش مقادیر بیشتری از متابولیت‌های خون می‌شود که به نوبه خود با خطر بیشتر بیماری‌های قلبی مرتبط است.

مصرف گوشت قرمز قبلاً به بیماری قلبی - بزرگترین قاتل جهان - مرتبط بوده است.

کارشناسان توصیه می‌کنند دوستداران همبرگر می‌توانند گزینه‌های گیاهی زیادی که در دسترس هستند را استفاده کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      مگه گوشتم میشه خورد تو این زمونه خخ

      پاسخ ها

      • kordook

        خیلیا یادشون نیست کی تونستن گوشت بخرن

      • طاهر

        گوشت از همه چیز ارزان است

    • بدون نام

      سرانه مصرف سالیانه گوشت قرمز در برخی کشورها 120 کیلوگرم است. منظور اون مصرفها هست.
      نه سالی نیم کیلو ...

    • زیبا

      گوشت گرون شده .میگن نخورید .مرغ هم که گرونه .پس سویا و قارچ بخوریم .سویا هم تراریخته اس....چی بخوریم عایا

    • بی نام

      نگران نباشید گوشت انقد گرونه نه میتونیم بخریم نه بخوریم

    • بدون نام

      پس خوش به حال ایرانی ها!!!!!!!

    • بدون نام

      حالا من چه خاکی تو سرم بریزم این همه گوشت بره گرفتم حتی تو یخچال همسایه هم با التماس جا دادم

    • محسن

      دوستان یه مطلب علمی مطالعه کردین!!! این همه آه و ناله و نظر درباره یه موضوع دیگه که قیمت گوشته والا بی ربطه!! بعدش هم خداوکیلی شما در طول هفته اگه حداقل یک بار گوشت میخوری در حد 200 گرم هم باز از نظر علمی خوبه!

    • بدون نام

      من فکر کنم محققان انگلیسی این تحقیقات رو مختص ایران انجام دادن چون تو ایران هر چیزی که گرون میشه فردا یه تحقیق از زیر بوته به عمل میاد که ین نایابه بلای جونه ونباید خورد فردا نوبت مرغ وتخم مرغ وحتی به گوجه وبادمجون هم میرسه میگی نه ببین فقط خدا کنه برا نون تحقیقات نکنن که خیلی بد میشه هر چند مردم امتهانشون رو پس دادن ومسولین خیالشون راحته

    • بدون نام

      خوب گوشت قرمز پس ضرر داره .خوب پوست مرغ میخوریم

    • بدون نام

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج