۱۱۴۵۴۸۳
۶ نظر
۵۰۱۵
۶ نظر
۵۰۱۵
پ

شمخانی: پشتیبان مردم افغانستان هستیم

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان تاکید کرد: همچون ۴۰ سال گذشته پشتیبان مردم افغانستان و خواست و اراده آن‌ها هستیم.

برترین‌ها: دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان تاکید کرد: همچون ۴۰ سال گذشته پشتیبان مردم افغانستان و خواست و اراده آنها هستیم.

علی شمخانی در توییتی نوشت:

دی ماه ۹۷ در سفر به کابل جلسه پرچالشی با رییس جمهور افغانستان داشتم. سخنان سوزناک امروز وزیر دفاع این کشور ترجمان آثار اشغال ۲۰ ساله افغانستان توسط آمریکا و عمق نفوذ و تاثیرگذاری واشنگتن در دولت این کشور بود. همچون ۴۰ سال گذشته پشتیبان مردم افغانستان و خواست و اراده آنها هستیم.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    دیگر دیر شده، نوشدارو پس از مرگ سهراب

  • بدون نام

    پس چرا مدتی پیش با طالبان جلسه داشتین و به تفاهم رسیدین

  • بدون نام

    مردم افغانستان یا طالبان؟؟

  • بدون نام

    خیلی زود گفتی یکم دیگه بمون

  • خواجه پطروس

    قسم حضرت ابوالفضل رو باور کنیم یا دم خروس؟

  • فرید

    بابا ولمون کن , پشتیبان مردم خودت باش!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج