خطرات عجیب دلتا برای کودکان
رییس بیمارستان کودکان دکتر محمد کرمانشاهی با اشاره به عوارض خطرناک کرونا برای کودکان، بر لزوم شناسایی به موقع علائم این بیماری در کودکان و اقدام برای درمان هرچه سریعتر آنها تاکید کرد.
ایسنا: رییس بیمارستان کودکان دکتر محمد کرمانشاهی با اشاره به عوارض خطرناک کرونا برای کودکان، بر لزوم شناسایی به موقع علائم این بیماری در کودکان و اقدام برای درمان هرچه سریعتر آنها تاکید کرد.
دکتر فریبا ویسی با اشاره به گستردگی علائم کرونای دلتا در کودکان گفت: این علائم شامل تب، سرفه، لرز، اسهال، آبریزش بینی، استفراغ، بی اشتهایی، دل درد، بی قراری، گلودرد و ... است.
وی افزود: در بسیاری کودکان علائم گوارشی فراوانی بیشتری دارد و شامل دل درد و دل پیچه و اسهال و... است.
وی با اشاره به بی توجهی اغلب والدین نسبت به این علائم گفت: اکثر والدین با این توجیه که کودک آنها حمام کرده، جلوی کولر خوابیده، مسمومیت غذایی پیدا کرده و ... وجود این علائم را نادیده گرفته و اقدامی در جهت تشخیص و درمان بیماری کرونا انجام نمی دهند.
ویسی تصریح کرد: این انکار وجود کرونا موجب می شود که بیماری ظرف دو سه روز در کودکان پیشرفت کرده و والدین زمانی کودک را به مراکز درمانی می رسانند که بیماری پیشرفت بسیاری دارد.
وی با اشاره به عوارض بسیار کرونا در کودکان گفت: سویه جدید کرونا به همان میزان که برای بزرگسالان خطرناک است، برای کودکان هم خطرناک است و شاهد بروز عوارض بیماری در کودکان هستیم.
رییس بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی درگیری های کبدی، سکته قلبی، خونریزی های مغزی و ... را بخشی از عوارض بیماری کرونا در کودکان عنوان کرد وافزود: اگر والدین برای درمان کودک خود دیر اقدام کنند، احتمال بروز این عوارض تشدید می شود.
وی افزود: مواردی داشته ایم که کودک شش ساله با فلج کامل مراجعه کرده و با برسی صورت گرفته مشخص شده بر اثر ابتلا به کرونا دچار خونریزی مغزی شده است.
ویسی تصریح کرد: در دو سه هفته اخیر مورد دیگری داشتیم که دختر بچه ای که به نسبت وضعیت عمومی خوبی هم داشت با شکایت درد خفیف در ناحیه قفسه سینه مراجعه کرد که مشخص شد بر اثر ابتلا به کرونا دور قلبش را مایع گرفته که خوشبختانه توانستیم به موقع مداخله کنیم، وگرنه احتمال سکته قلبی در چند روز آینده محتمل بود.
رییس بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی با بیان اینکه کرونا در کودکان هم کشندگی دارد، گفت: اخیرا یک مورد سکته مغزی در یک کودک شش ساله مبتلا به کرونا داشتیم که منجر به فوت او شد.
وی تصریح کرد: با توجه به این شرایط والدین باید نسبت به علائم کرونا در کودکان خود حساس باشند و با شناسایی به موقع نسبت به درمان آن اقدام کنند.
وی افزود: تنها در مردادماه امسال حدود چهار هزار کودک مشکوک به کرونا به این بیمارستان مراجعه کرده اند و والدین باید بدانند که شیوع کرونا در کودکان هم به میزان بزرگسالان محتمل و خطرناک است.
ویسی یادآور شد: بسیاری عوارض کرونا هنوز شناخته شده نیست، چرا که ما تنها حدود ۱۸ ماه است این بیماری را می شناسیم و قطعا گذشت زمان می تواند جنبه های پنهان این ویروس را برای ما آشکار کند و بهترین راه فعلا و در این شرایط پیشگیری است.
تبلیغات متنی
-
عادی شدن سیگار کشیدن دختران نوجوان جلوی مدرسه
-
حضور پلنگ در حیاط خانه یک روستایی
-
حمله رسایی به معاون پزشکیان قبل از شروع مذاکرات
-
ترافیک پرحجم در محور هراز به دلیل بارش سنگین برف
-
کلکل نمادین پهپادهای ایران و آمریکا در فلایترادار
-
هوای تهران به لطف بارش باران پاک شد
-
روایت جعفرزاده ایمنآبادی از بدشانسیهای پزشکیان
-
روایت نماینده نزدیک به زاکانی از پیششرطهای ایران برای مذاکره
-
این سکانس از وحشی در حال دست به دست شدن است
-
الناز شاکردوست و سروش یک طرف؛ هادی چوپان هم آن طرف!
-
ماجرای خواستگاری رفتن خسرو شکیبایی
-
چند نکته درباره شکل و محتوای مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا
-
خوشحالترین نسخه گوگوش، شاد و خندان در هشت سالگی
-
پشتپرده اصرار ایران برای تغییر محل مذاکره فاش شد
-
موافقت دولت ترامپ با درخواست تازه ایران
-
کلکل نمادین پهپادهای ایران و آمریکا در فلایترادار
-
این سکانس از وحشی در حال دست به دست شدن است
-
الناز شاکردوست و سروش یک طرف؛ هادی چوپان هم آن طرف!
-
پشتپرده اصرار ایران برای تغییر محل مذاکره فاش شد
-
موافقت دولت ترامپ با درخواست تازه ایران
-
بارش برف و باران تا پنجشنبه ادامه دارد
-
سوتی جنجالی صداوسیما در پخش تصاویر جنگ ۱۲ روزه
-
شمخانی: جنگ حتمی است
-
ایران رسماً وارد فاز سالمندی شد
-
بیانیه مهم کاخ سفید درباره مذاکره آمریکا با ایران
-
سردار سپاه: حمله کنند فورا پایگاههای آمریکا را میزنیم
-
آقای منوچهر هادی، معنی اعتراض را هم فهمیدیم!
-
ترامپ شبانه درباره توافق با ایران سخنرانی کرد
-
عکس توجهبرانگیز از وضعیت هماکنون آسمان ایران
-
تصاویر تست پروازی بالگردهای Mi-۲۸ در غرب تهران
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
استعفای وکیل شاکی پرونده «پژمان جمشیدی»
-
ساعدینیا بازداشت و تمام اموال وی مصادره شد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
تصمیم جدید درباره حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۵
-
حامد بهداد و بهنوش طباطبایی دعوت جشنواره را پس فرستادند
-
حجت اشرفزاده همکاری با صداوسیما را متوقف کرد
-
مقام روسی: پیامهای آمریکا به ایران، اولتیماتوم هستند
-
تصاویری از آتشسوزی گسترده در غرب تهران
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
واکنش تند پدیده استقلال به برنامه شبکه افق
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر