۱۱۶۰۳۴۹
۲ نظر
۵۰۶۸
۲ نظر
۵۰۶۸
پ

سرلشکر باقری یک بیانیه جدید صادر کرد

«سرلشکر پاسدار محمد باقری» جنایت تروریستی و ضد بشری انفجار مسجد سید آباد شهر قندوز در شمال شرقی افغانستان را محکوم کرد.

خبرآنلاین: «سرلشکر پاسدار محمد باقری» جنایت تروریستی و ضد بشری انفجار مسجد سید آباد شهر قندوز در شمال شرقی افغانستان را محکوم کرد.

در بیانیه رییس ستاد کل نیروهای مسلح آمده است: این حادثه تروریستی در حین برگزاری نماز جمعه منجر به شهادت و مجروحیت صدها تن مسلمانان نمازگزار و مظلوم افغانستانی گردید و نشان داد خطر تروریسم تکفیری تولیدشده در اتاق‌های فکر نظام سلطه و صهیونیسم جهانی و سازمان‌های جاسوسی قدرت‌های استکباری همچنان امت اسلامی به ویژه ملت هایی که با مقاومت و پایداری فرار شیطان بزرگ و امریکای تروریست و جنایتکار از سرزمین های خود را رقم زده‌اند ؛ هدف قرار می‌دهد .

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: این مصیبت بزرگ و هشدار دهنده که اندوه و تاثر مسلمانان جهان بلکه آحاد بشریت را موجب شد ، اهمیت وحدت ، امنیت و ثبات در بلاد اسلامی به ویژه در کشور دوست و همسایه افغانستان را مورد تاکید قرار می‌دهد و در این راستا انتظار است در آینده نزدیک شکل‌گیری دولتی فراگیر به پاکسازی این کشور از لوث وجود پلید و خبیث تروریست های عجیرشده دشمنان اسلام و تحکیم امنیت و آرامش عمومی و بازگشت زندگی عادی مردمان رنجدیده، شریف و مجاهد این سرزمین منتهی شود.

سرلشکر باقری یادآور شد: جنایت هولناک را شدیداً محکوم و با تبریک و تسلیت شهادت مظلومانه شهدای گرانقدر این حادثه به خانواده‌های داغدار و مصیبت دیده و آرزوی شفای عاجل مجروحین و مصدومین حادثه؛ همصدا با آزادگان و حق طلبان عالم امیدواریم با همت و پیگیری مجدانه مقامات و مسوولان کشور افغانستان، مجازات طراحان و عاملین این جنایت ددمنشانه به سرعت و با جدیت دستور کار قرار گرفته و تمهیدات لازم برای پیشگیری از تکرار این فجایع غم‌بار صورت پذیرد.

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

نظر کاربران

  • غللمرضا قلیچ خانی

    تو رو خدا موقع انشا کلمات دقت کنید
    عجیر نه اجیر
    زشت بخدا

  • بدون نام

    با محكوم كردن كاري درست نميشه بايد لشگر فاطميون رو تجهيز و آماده و روانه مناطق هزاره ها و تاجيك ها كنيم و با قدرت از مردم بي دفاع افغانستان حمايت همه جانبه كنيم .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج