برای کاهش خاموشیها در زمستان چه باید کرد؟
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: آمار و ارقام بر روی کاغذ نشانگر ناترازی بین تولید و مصرف گاز در کشور است و قاعدتا تبدیل به خاموشی نیز خواهد شد اما هرچه بیشتر بتوانیم با سوخت مایع و همراهی مردم این ناترازی را جبران کنیم خاموشی ها نیز کم تر خواهد بود.
ایسنا نوشت: سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: آمار و ارقام بر روی کاغذ نشانگر ناترازی بین تولید و مصرف گاز در کشور است و قاعدتا تبدیل به خاموشی نیز خواهد شد اما هرچه بیشتر بتوانیم با سوخت مایع و همراهی مردم این ناترازی را جبران کنیم خاموشی ها نیز کم تر خواهد بود.
مصطفی نخعی درباره آخرین وضعیت تامین سوخت زمستانه نیروگاه های کشور، بیان کرد: با توجه به روند روبه رشد مصرف سوخت، ما در شرایطی هستیم که با ناترازی تولید و مصرف گاز در کشور به خصوص در فصل سرما مواجه هستیم. این ناترازی در سال گذشته سبب شد که در ایامی از فصل سرما به دلیل نرسیدن گاز به نیروگاه ها و پایین بودن ذخیره سوخت مایع خاموشی هایی را داشته باشیم.
وی در ادامه با بیان اینکه تلاش هایی هم در بحث تولید گاز و هم در بحث جبران کمبود گاز با سوخت مایع صورت گرفته است، اظهار کرد: از زمانی که مهندس اوجی مسئولیت وزارت نفت را بر عهده گرفتند کمیسیون انرژی جلسات مستمری در این خصوص تشکیل داده است و الحمدلله کار بهتر مدیریت شده، حتی در مقطعی مجبور شدیم که صادرات فراورده های نفتی را کاهش داده تا بتوانیم ذخایر استراتژیک سوخت مایع را در داخل کشور تقویت کنیم.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: بر اساس آخرین گزارشی که از وضعیت ذخیره سوخت مایع نیروگاه ها داریم، وضعیت امیدوار کننده است. ما امیدواریم با تلاشی که صورت گرفته و اقدامات کوتاه مدتی که در حوزه تولید گاز می توان انجام داد و دوستان در حال تلاش هستند، امسال شرایط بهتری را در فصل سرما نسبت به سال قبل داشته باشیم.
نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس در ادامه تاکید کرد: در شرایطی که افزایش تولیدی نداریم، پیش بینی می شود که مصرف گاز نسبت به سال گذشته ۸ تا ۱۰ درصد افزایش داشته باشد. بنابراین ناترازی بین تولید و مصرف همچنان پابرجاست و حتی افزایش نیز داشته است. لذا همکاری و همراهی مردم در مصرف نیز لازم است.
وی گفت: تولید یک پروسه زمانبر است و نیاز به اقدامات بلند مدت و میان مدت دارد. نمی توان در مدت کوتاه در حوزه تولید اقدام قابل توجهی انجام داد اما در بحث مصرف با همکاری مردم و دستگاه ها می شود اقدامات کوتاه مدتی انجام داد که این ناترازی را جبران کنیم.
نخعی افزود: بر روی کاغذ ما شاهد ناترازی بین تولید و مصرف هستیم و قاعدتا تبدیل به خاموشی نیز خواهد شد، اما این ناترازی بین تولید و مصرف گاز را هرچه بیشتر بتوانیم با سوخت مایع تامین کنیم خاموشی ها نیز کمتر خواهد شد. مردم نیز هرچه بیشتر همراهی کنند خاموشی ها نیز کاهش می یابد. بنابراین میزان خاموشی ها به همراهی مردم در کاهش مصرف و نحوه جبران ناترازی توسط سوخت مایع بستگی دارد. پیش بینی ما این است که نسبت به سال قبل شرایط بهتر خواهد بود.
تبلیغات متنی
-
سرقت ۵۰۰ گرم طلا در یک شیرینیفروشی لو رفت
-
اولین خرید تابستانی پرسپولیس مشخص شد
-
قطع ناگهانی اینترنت خبرنگاران توسط ایرانسل
-
عکس نیویورک تایمز از میدان ولیعصر تهران
-
گزارش خبرنگار صداوسیما از وضعیت تنگه هرمز در جزیره لارک
-
بازیگر سرشناس ایرلندی درگذشت
-
عبور یک کشتی حامل گاز ایرانی از محاصره آمریکا
-
نقشه عجیب زن جوان ناخنکار برای مرد پولدار تهرانی
-
اظهارات کمسابقه ماکرون درباره جنگ در منطقه
-
دردسر بزرگ قلعهنویی در آستانه جام جهانی
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
-
سهمیه ارز مسافرتی ۱۴۰۵ مشخص شد
-
قفل کامل بازار خودرو؛ نه کسی میخرد نه کسی میفروشد
-
وزش باد شدید و احتمال طوفان گرد و خاک در تهران
-
قطع ناگهانی اینترنت خبرنگاران توسط ایرانسل
-
دردسر بزرگ قلعهنویی در آستانه جام جهانی
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
-
وزش باد شدید و احتمال طوفان گرد و خاک در تهران
-
امارات مدعی حمله ایران به نفتکش این کشور شد
-
اولین تصاویر از خدمه آزادشده کشتی توسکا
-
بلیت نیمبهای سینما دو روزه شد
-
واکنش سنتکام به خبر هدف قرار دادن ناو جنگی آمریکا
-
قیمت نفت باز هم افزایش پیدا کرد
-
رپ خوانی یک جوان در تجمعات شبانه جلب توجه کرد
-
دفاع تمامقد از حضور بیحجابها در اجتماعات شبانه
-
برگزاری اولین کنسرت در کشور بعد از ۵ ماه تعطیلی
-
پیشنهاد جالب؛ تاج قبل از جام جهانی استعفا دهد!
-
پاسخ دو کلمهای ترامپ به سوالی درباره روند مذاکره با ایران
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
خبر قرارگاه خاتمالانبیا درباره احتمال جنگ مجدد
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
اسامی و تصاویر ۱۴ تن از شهدای دیروز زنجان
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
-
اقدام خودسرانه شهرداری تهران خبرساز شد
-
آقای تاج، خسته نباشی اما کسی حرفهایت را باور نکرد!
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
-
عکاس مشهور کافههای تهران، خانهنشین شد!
-
آمریکا پاسخ طرح ۱۴ بندی ایران را داد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر