۱۱۸۳۰۰۴
۵۰۱۶
۵۰۱۶
پ

آیا اولیانوف به‌ جای ایران با آمریکا مذاکره کرد؟

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا نماینده روسیه در مذاکرات وین به‌جای ایران مذاکره می‌کند، گفت: برخی دنبال حواشی شاذ می‌روند. بین ایران و ۱+۴ به‌صورت دوجانبه و چندجانبه گفت‌وگوها در جریان بود. اینکه ۱+۴ با چه مکانیسمی صحبت می‌کنند، برای ما مهم نیست.

انتخاب: سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا نماینده روسیه در مذاکرات وین به‌جای ایران مذاکره می‌کند، گفت: برخی دنبال حواشی شاذ می‌روند. بین ایران و ۱+۴ به‌صورت دوجانبه و چندجانبه گفت‌وگوها در جریان بود. اینکه ۱+۴ با چه مکانیسمی صحبت می‌کنند، برای ما مهم نیست.

سعید خطیب‌زاده در نشست خبری خود افزود: همه می‌دانند ۱+۴ در ادوار گذشته به طرق مختلف با آمریکا گفت‌وگو داشتند. بین ایران و آمریکا non paper ( سند غير رسمی) رد و بدل می شود و این‌ها هم از طریق هماهنگ‌کننده کمیسیون مشترک انجام می‌شود.

او گفت: مکانیسم روشنی در وین وجود دارد. چیزی غیر از متن‌های مکتوب ایران به آمریکا داده نشده و هیچ پیام شفاهی رد و بدل نشده است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج