۱۲۰۱۱۸۹
۶۴۷۷
۶۴۷۷
پ

آمریکا خواستار نشست شورای امنیت درباره ایران شد

هیأت نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد خواستار برگزاری نشست شورای امنیت برای بررسی حمله چند روز پیش ایران به مرکز موساد در شهر اربیل شد.

خبرگزاری فارس: هیأت نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد خواستار نشست شورای امنیت درباره حمله موشکی ایران به مرکز سازمان جاسوسی موساد در کردستان عراق شده است.

13991108000821_Test_PhotoN

حساب کاربری هیأت نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نوشت: «امروز آمریکا خواستار بحث شورای امنیت سازمان ملل متحد برای محکوم کردن حمله موشکی ایران به منطقه کرستان عراق شد. این حمله بی‌دلیل و بی‌پروا یک ساختمان مسکونی در اربیل را هدف قرار داد و نقض فاحش حاکمیت عراق و تمامیت ارضی این کشور بود.»

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج